Hoşgeldiniz  

Vali Mutlu ‘İstanbul’da bayram tedbirleri alındı’

admin | 17 Ağustos 2012 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Türkiye A- A+

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi gerekli güvenlik tedbirlerinin alındığı söyledi. Bayramda trafiğe çıkacak olan sürücüleri uyardı.

Vali Mutlu ‘İstanbul’da bayram tedbirleri alındı’

 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi güvenlik tedbirlerinin alındığını ifade ederek, “Güvenlik son derece yüksek seviyede temin edilecek. Özellikle de trafik ekiplerimizi daha iyi bir trafik akışı için İstanbulluların emrinde olacak” dedi.

Vali Mutlu, Valilik’te düzenlenen toplantının ardından yaklaşan Ramazan Bayramı ile ilgili mesajlar verdi. Mutlu, “Bayram, Ramazan boyunca bir ay beklendi. Bayrama yaklaşıyoruz. Ben öncelikle bayramın hanelerimize, sevgiye huzura vesile olmasını diliyorum. Ve tabi toplumumuzda kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe ülkemizde huzura vesile olmasını yürekten diliyorum. Bütün insanlık adına barışa vesile olmasını diliyorum. Çünkü biz yakın ve uzak coğrafyalarda insanların ne kadar büyük dramlar içerisinde günlerini geçirdiklerini acılar içerisinde kıvrandıklarını gördük. Hamdolsun ülkemiz bir huzur ülkesi. Ve bu bayramın da bu huzurun çok daha derin hissedildiği bir zaman olarak yaşanması en büyük dileğimiz” dedi.

İstanbul’da bayram tedbirleri alındı

Gerekli tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Mutlu, “Tabii İstanbul’da da bayramlar çok hareketli geçiyor. İnsanlar birbirleriyle hasret gidermek için gidiyorlar, geliyorlar ve çok daha hareketli bir trafik yaşıyoruz. İşte biz burada bütün birimlerimizle birlikte tedbirlerimizi aldık. Güvenlik son derece yüksek seviyede temin edilecek. Özellikle de trafik ekiplerimizi daha iyi bir trafik akışı için İstanbulluların emrinde olacak. Bütün tedbirlerimizi aldık. Tabii trafik bayramla birlikte bu yoğunluk daha da artacak. Biz, görev başında olacağız” diye konuştu.

“Kurallar hayat kurtarır, kurallara uyalım”

Trafiğe çıkacak olan sürücüleri de uyaran Vali Mutlu, “Tabii vatandaşlarımızın da kurallar noktasında bize yardımcı olmaları en büyük dileğimiz. Çünkü kurallar hayat kurtarıyor. Özellikle uzun yola çıkacak olanlar var. Aman sürat yapmayın diyoruz. Sürat yapmaksızın, uykusuz, yorgun ve özellikle alkol kullanmaksızın trafik güvenliğini ön planda tutarak güzel bir yolculuk ve bayram geçirmelerini diliyoruz” diye konuştu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.