Hoşgeldiniz  

Vali Mutlu FSM Hastanesi’nde Toplu Açılış Yaptı

admin | 11 Şubat 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Sağlık A- A+

fsm_aVali Mutlu, Fsm Hastanesi’nin Acil Servis ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile hastane içerisinde Milli Eğitim’e bağlı Kopuzlar Vakfı Anaokulu’nu açtı.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Ataşehir’de bölge halkına hizmet veren, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Acil Servis veFizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Ek Üniteleri ve hastane içinde yer alan anaokulunun açılışını, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu yaptı.

Ataşehir’in tek tam teşekküllü hastanesi olan, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Acil Servis Ek Ünitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Kopuzlar Vakfı Anaokulu hizmete girdi.

Açılıştan önce Vali Mutlu, İstanbul Kamu Hastaneleri Kurumu Kuzey Bölge Genel Sekreteri Şuayip Binici’yi makamında ziyaret etti. Vali Mutlu’ya, Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, İl Sağlık Müdürü Ali İhsan Dokucu eşlik etti. Kısa bir sohbetin ardından konferans salonuna geçildi.

 

AÇILIŞ FOTOLAR Tıkla

Konferans salonundaki törene; İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile birlikte KHB Kuzey Bölge Genel Sekreteri Şuayip Binici, Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, İl Sağlık Müdürü Ali İhsan Dokucu, Ataşehir İlçe Mili Eğitim Müdürü Halil Asılsoy, Ataşehir İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü İrfan Zeki Er, Adalet ve Kalkınma Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, FSM Hastane Yöneticisi Abdulvahit Sözüer ve hastane personeli ile vatandaşlar katıldı.

Köklü bir hastanede iki önemli açılış gerçekleştirileceğini söyleyen Vali Mutlu, “Acil Servis ve Fizik Tedavi-Rehabilitasyon Merkezleri’nin hastanemize, anaokulumuzun da eğitim sektörüne, insanlarımıza ve yavrularımıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Açılış sonrasında ünite ve merkezleri gezen Vali Mutlu, yapılan çalışmaları çok beğenerek, halkın hizmetine giren bu tesiste emeği geçenlere teşekkür etti. Acil Servis Ünitesinde birçok hasta ile sohbet eden Vali Mutlu, geçmiş olsun dileklerini sundu.

Kopuzlar Vakfı Anaokulu açıldı

Sağlık merkezlerinin açılışı sonrası, yine hastane içinde bulunan Kopuzlar Vakfı Anaokulu açılış törenine de katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu; açılış kurdelesini kendisini karşılayan çocuklarla beraber kesti. Vali Mutlu, anaokulunda kalan çocuklarla bir süre sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.