Hoşgeldiniz  

Vali Amcayla Sinema Keyfi

admin | 27 Ocak 2014 | Genel, İstanbul, Kültür & Sanat, Manşet A- A+

Vali_sinemaİstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, karne sevinci yaşayan öğrencilerle sinema keyfinde buluştu.

Geçtiğimiz günlerde Twitter aracılığıyla öğrencilere karne hediyesi olarak sinema sözü veren Vali Mutlu’nun davetine, #valiamcaylasinemakeyfi etiketiyle cevap veren gençler etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

Karnelerini alarak “Vali Amca”larıyla sinemaya giden gençlere, İstanbul Ajansı’nın “Genç Muhabirler”i de katıldı.

‘Vali Amca’larıyla Karlar Ülkesi’ni izlediler

Pazar günü gerçekleşen etkinlik, saat 14:00’da öğrencilerin servislerle alınmasıyla başladı. Yenibosna Starcity Sinemaları’nda buluşan öğrenciler ve Vali Mutlu birlikte ‘Karlar Ülkesi’ adlı animasyon filmi izlediler. Filmden ve birlikte olmaktan büyük zevk alan gençler, kendilerine ikram edilen patlamış mısır ve meyve sularıyla tam bir sinema keyfi yaşadılar.

Gençlerin istek, öneri ve hayata geçirmek istedikleri projelerini teker teker ve dikkatle dinleyen Vali Mutlu, anlatılanları not aldırdı.

Vali Amca’larıyla sıcak ve samimi bir ortamda hoşça vakit geçiren ve bol bol hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, bu güzel etkinliği düzenlediği ve gençlere her zaman önem verdiği için “Vali Amca”larına çok teşekkür ettiler.

Çocukların sevincine ortak olan Vali Mutlu ise güzel bir tatil dönemi temennisini dile getirerek, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısı için öğrencilere başarılar diledi.

 

Etkinlik sonrasında #valiamcaylasinemakeyfi hashtagi üzerinden duygularını paylaşan gençler mutluluklarını şu ifadelerle dile getirdiler:

Erkan Sait

Vali amca patlamış mısırını yemeyip bana verdi seviyoruz seni valim

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.