Hoşgeldiniz  

Tuzla OSB’de Boya fabrikasında yanıgın!

admin | 07 Ağustos 2012 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Türkiye A- A+


Tuzla Kimya Sanayicileri Organize Sanayi bölgesinde bir boya fabrikasında çıkan yangın patlamalarla devam ediyor, çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi.
Tuzla Kimya Sanayicileri Organize Sanayi bölgesinde bulunan bir boya fabrikasında yangın çıktı. Yangın sırasında sık sık patlamalar olduğu belirtiliyor. Yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye sevkedildi.

Orhan’lıdaki Tuzla Kimya Sanayicileri Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan, Kayalar Boya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 10.45 sıralarında yangın çıktı. Alevler, tek katlı ve geniş bir alana kurulu fabrikayı hızlıca sardı.

Yangın, boya imalatında kullanılan malzemelerin tutuşmasıyla büyürken, olay yerine organize sanayi sitesindeki itfaiye müfrezesinin yanı sıra Orhanlı, Tuzla, Kurtköy, Pendik, Kartal, Sultanbeyli ve Ümraniye gruplarından çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, boya fabrikasındaki yangının, diğer fabrikalara sirayetini önlemeye çalışıyor.

Yangın nedeniyle büyük patlamaların gerçekleştiği fabrikadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale etmekte güçlük çekiyor. Yangının çevrede bulunan diğer tesislere sıçramaması için büyük uğraş veriliyor. Ayrıca yangın nedeniyle, fabrikanın yakınından geçen yüksek gerilim hatları koptu.

Yangında ölen ya da yaralanan olup olmadığına ilişkin de henüz bilgi yok.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.