Hoşgeldiniz  

Türkmenistanlı kadının Gebze’de dehşet günleri

admin | 03 Ağustos 2012 | Genel, Gündem, Manşet, Türkiye A- A+

İstanbul’dan bıçak tehdidiyle Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde kapattıkları Türkmenistanlı kadına tecavüz ettikleri, hem de zorla parasını istedikleri öne sürülen 4 şüpheli gözaltında.
İstanbul’dan bıçak tehdidiyle Kocaeli’nin Gebze İlçesi’ne getirerek bir apartman dairesine kapattıkları Türkmenistanlı kadına tecavüz ettikleri, hem de zorla parasını istedikleri öne sürülen 4 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, Leyla.B adlı kadının 4’üncü kat penceresinden çarşafları birbirine bağlayarak kaçmak istemesi üzerine ortaya çıktı.

Uğur B., Ramazan L., Murat K. ve Bilal K. İstanbul Beylikdüzü’nde Natalia adlı Türkmenistan vatandaşı kadınla bağlantı kurarak evine gitti. 4 şüpheli iddiaya göre kadının el ve ayaklarını bağladıktan sonra yanında bulunan yine Türkmenistan vatandaşı Leyla B.’yi bıçak tehdidiyle otomobile bindirip Gebze’ye getirdi. Önce bir inşatta onunla birlikte olduğu ileri sürülen bu kişiler daha sonra Leyla B.’yi Mutlukent semtinde bir apartmanın 4. kattaki daireye kapattı.

Kendisinden önce 20 bin lira istendiğini, daha sonra da 7 bin lira vermeyi kabul ettiği belirtilen Leyla B., sabaha karşı kapatıldığı odanın penceresini açıp birbirine bağladığı çarşafı ip olarak kullanarak kaçmak istedi. Kadının pencereden sarktığını gören semt sakinleri polise haber verince olay ortaya çıktı.

Harekete geçen ekipler Uğur B, Ramazan L., Murat K., ve Bilal K.’yı yakaladı. Bu kişiler zorla kaçırma olmadığını, Leyla B. ile ile 2 gün kendileriyle birlikte olmak kaydıyla 1200 TL’ye anlaştıklarını, saatin dolması için onu evde beklettiklerini ileri sürdü. Şüpheliler yapılan sorgulamalarının ardından Gebze Adliyesi’ne sevkedildi. Leyla B.’nin ise yabancılar şubesine teslim edildiği bildirildiş. (Milliyet)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.