Hoşgeldiniz  

TUNCAY AKÇA; “DOSTLARDAN DESTEK BEKLİYORUZ”

admin | 04 Şubat 2016 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Spor A- A+

_atasehir_dogus__spor_Hababam_tuncay_akca (1)

Sokaktaki madde bağımlılığına eğimli çocukları spora yönelten Doğuş Spor Kulübü Başkanı Tuncay Akça ekonomik sıkıntıları için destek beklediklerini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Doğuş Spor Kulübü Başkanı Tuncay Akça; maddi imkansızlıklara rağmen 7 kategoride mücadele verdiklerini belirterek; “19 Şubat’ta sporcularımıza destek amacıyla yapacağımız geceye spor camiasından ve yardım sever vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

“HABABAM SINIFI” AFACANI “TUNCAY AKÇA” BUGÜNÜN AFACANLARIYLA

IMG_005856

Bir döneme damgasını vuran, izledikçe yeniden izleme ihtiyacı duyulan, kuşaklar değişse de değerini koruyan Türk Sinemasının klasiklerinden “Hababam Sınıfı” oyuncularından Tuncay Akça bu günlerin afacanlarını sokaklardan, sokaklardaki kötü alışkanlıklardan korumak için mücadele ediyor.

Doğuş Spor Kulübü Başkanı, Türk Sinemasının klasiği “Hababam Sınıfı”nın haylazı Tuncay Akça, Ataşehirli haylazları kötülüklerden uzaklaştırmanın etkin yöntemi olarak gördüğü spor alanında yönetici olarak güçlükler içerisinde ayakta tutmaya çalıştığı kulübünde, yüzlerce çocuğun sporla buluşması; temiz ve ahlaklı bireyler olarak toplumda yerlerini alması için mücadele veriyor.

_atasehir_dogus__spor_Hababam_tuncay_akca (4)

TUNCAY AKÇA; “DESTEK BEKLİYORUZ”

Hababam Sınıfı’nın gülüşü ile hafızalarda yer eden güler yüzlü çocuğu, çocukları sokaktan kurtararak spora yöneltmek için çaba harcayan ve bu konuda maddi imkânsızlıklara rağmen başarılara imza atan gönüllerin dostu Tuncay Akça, futbolseverlerin ve futbola gönül vermiş dostların desteklerine ihtiyacımız var diyerek gazetemize şu açıklamalarda bulundu.

“GECE DÜZENLEDİK, DOSTLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ”

Sınırlı olanaklarla kulübü ayakta tutmaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Tuncay Akça; “Doğuş Spor Kulübünü 2015-2016 sezonunda A Takımını ve geçen sezon şampiyon olan U- 19 takımını ligde savaştırmak için maddi sorunu çözmek amacıyla bir gece düzenledik.  Âşık Veysel Mahallesinde bulunan kulübümüzün ekonomik durumu belli. Belediyeden aldığımız yardım yetmiyor.  7 kategoride mücadele veriyoruz. Belediye Başkanımız araç yardımı yapıyor ama A takımı ve U-19 takımının bütçesi takriben bu sezon 70-80 bin liralık bir harcama gerektiriyor.  Bunun içinde bir bütçeye ihtiyaç var. 24 bin lirayı belediyeden destek olarak aldık. Geri kalanını gece ile tamamlamak istiyoruz.  Bunu denkleştirirsek A takımımızı 1.Amatör lige,  U-19 takımımızı da süper Amatör Lige çıkartmayı hedefliyoruz. Bu konuda hayırseverlerden, gönül dostlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

_atasehir_dogus__spor_Hababam_tuncay_akca (7)

ÇOCUKLARIMIZI MADDE BAĞIMLIĞI YERİNE SPORA YÖNELTİYORUZ

Doğuş Spor Başkanı Akça, yoksul ailelerin yaşadığı bu mahallelerde madde bağımlısı olmamaları için çocuklara spora yönelttiklerini söyleyerek; “  Bu çocuklarımızı madde bağımlısı olmaktan kurtararak spora yöneltmek ve büyük takımlara transferlerini sağlamak.  Şu anda başarılı bir sezon geçiriyoruz. İki takımı yendik. İki takımı daha yenersek ikinci yarıda daha iddialı olacağız.  Ama bunu için ekonomik destek lazım. Bu destekler çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için kullanacağız. Onları sevindirmek için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız. Bu anlamda Ataşehir’den, belediyemizden, nereden olursa olsun biletlerimizi alıp bize destek verirlerse seviniriz” şeklinde konuştu.

_atasehir_dogus__spor_Hababam_tuncay_akca (3)_atasehir_dogus__spor_Hababam_tuncay_akca (5)_atasehir_dogus__spor_Hababam_tuncay_akca (8)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.