Hoşgeldiniz  

TRABZONLULARDAN HAMSİ VE HORON ŞENLİĞİ

admin | 12 Mart 2016 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Türkiye A- A+

trabzonlular_hamsiAtaşehir Trabzonlular Derneği geleneksel hale getirdiği Hamsi ve Horon Şenliği’ni bu yıl 13 Mart Pazar günü yine Atyaşehir’deki dernek binasının bahçesinde düzenliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Trabzonlular Derneği Başkanı Namık Sürmen, 13 Mart Pazar günü dernek merkezinin bahçesinde düzenlenecek olan Hamsi Ve Horon Şenliği’ne hemşerileri ve bölge halkını ile ilgili daveti:

Ataşehir Trabzonlular Derneği geleneksel hale getirdiği Hamsi Ve Horon Şenliği’ni bu yıl 13 Mart’da dernek binasının bahçesinde kutlayacaktır.

Eskiden olduğu gibi şölen ekmek arası hamsi dağıtımı ile başlayacak ve devamında yöresel ezgi ve kemençe ile hep beraber horon tepeceğiz.

Derneğimiz bu yılda sadece hemşerilerimizi değil açık davetimize katılmak isteyen her kesi ağırlamak ve Karadeniz insanının sıcaklığı ile katılanlara hizmet etmek istemektedir.  Gelenler son dönemde ülkemizin arzuladığı kaynaşmanın izlerini gözlemleyecektir

Bu düşüncelerle 13 Mart’da düzenleyeceğimiz hamsi ve horon şölenine tüm hemşeri ve yörede yaşayan halkımızı beklediğimizi belirtir saygılar sunarız

Ataşehir Trabzonlular Derneği Başkanı
NAMIK SÜRMEN

Tarih: 13 Mart Pazar 
SAAT: 13:00

Adres:

Barbaros Mah. Lale Sk. No. 5

trabzonlular_hamsi-

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.