Hoşgeldiniz  

TOKHADER’den Umut Çocuklarına Kahvaltı

admin | 20 Ocak 2015 | Genel, İstanbul, Manşet A- A+

tokhader_umut_cocuklariToplumsal Kadın Hareketi Derneği (TOKHADER), Vakıfbank Umut Çocukları yaranına Moda Spor Kulübü Lokalinde kahvaltı düzenledi. TOKHADER’den Umut Çocuklarına Kahvaltı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Moda Spor Kulübü lokalinde Vakafbank Umut Çocukları yararına düzenlenen kahvaltıya CHP Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’ün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Umut çocukları yararına düzenlenen organizasyona verilen destekten dolayı memnuniyetini dile getiren TOKHADER Başkanı Arzu Umutlu, “TOKHADER olarak bir çok işe imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Vakıfbank Umut Çocukları ile gönül bağımız var. Tüm çabamız çocukların mutluluğu için. Bugün çocuklarımız için bir araya geldik. Dayanışmanın en güzel örneğini siz dostlarımız ile sergilemiş olduk. Buradan çocuklarımıza bir müjde vermek istiyorum. Sömestr tatilinde karne hediyesi olarak Kartepe’de sucuk ekmek yemek için gideceğiz ve gönlümüzce eğlendiğimiz bir gün olacak” diyerek Kartepe gezisi ile çocuklara yeni bir organizasyon müjdesini verdi.

Umut Çocuklarının müzik eşliğinde gönüllerince eğlendikler kahvaltı programına CHP Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Ebru Peşdereli, işadamları Sadık Tavukçuoğlu, Reyhan Dumankaya, Mirze Şimşek, Üsküdar Rizeliler Derneği Başkanı ve üyeleri, Erenköy Kız Lisesi gurubu ile davetliler katıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.