Hoşgeldiniz  

Tekirdağ Çorlu’da Tren Raydan Çıktı: 10 ölü, 73 yaralı

admin | 09 Temmuz 2018 | Manşet, Türkiye A- A+

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Sarılar köyü yakınlarında meydana gelen kazada yolcu treni vagonlarından bir kısmının raydan çıktı. Vagonların raydan çıkarak devrildiği kazada 10 kişi hayatını kaybetti.

Çorlu ilçesinde Sarılar köyü yakınlarında meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre, 10 kişi hayatını kaybettiği, 73 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi yakınlarında meydana gelen çok sayıda yaralının olduğuy tren kazasının ardından yaralıların tahliyesi ve hastanelere sevki için çalışılıyor.

Edinilen bilgiye göre, Uzunköprü-Halkalı arasında 6 vagon, 362 yolcu ve 6 personel ile seferi yapan 12703 nolu trenin 5 vagonu, Balabanlı-Çorlu arası 162. kilometrede Sarılar köyü yakınlarında saat 17.00 sıralarında raydan çıkarak devrildi.

Kazanın haber alınmasının ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yağış nedeniyle oluşan çamur yüzünden bölgeye ulaşım güçlükle sağlandığı için kaza yerine paletli araçlar yönlendirildi.

Yaralıların tahliyesi ve hastanelere sevki için çalışmalar yürütülürken, yaralıların hastanelere sevki için yoğun çaba sarf edildi. Bölgedeki vatandaşlar ve çiftçiler de yaralıların tahliyesi çalışmalarına traktörleriyle destek verdi. Olay yerinde 100’e yakın ambulansın görev yaptığı belirtiliyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.