Hoşgeldiniz  

TBBD “100. YILINDA BALKAN FACİALARI”na Işık Tutuyor

admin | 13 Kasım 2012 | Genel A- A+

Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği (TBBD) Tarihe ışık tutmak, tarih bilincini artırmak ve geçmişten ders alarak geleceğe güvenle bakmak için tarihe ışık tutuyor.

TBBD “100. YILINDA BALKAN FACİALARI”na Işık Tutuyor

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

TBBD, Tarihe ışık tutuyor

Zekeriya AÇIKGÖZ’ün kurucusu olduğu ve halen de Genel Sekreterliğini yaptığı Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği (TBBD), Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde tarihe ışık tutmak amacı ile, “100. YILINDA BALKAN FACİALARI SEMPOZYUMU” düzenledi.

15 – 16 KASIM 2012 tarihlerinde gerçekleşecek; akademisyen, tarihçi, gazeteci, yazar ve siyasetçilerin katılacağı sempozyuma, tarihe ilgi duyan herkesin davetli olduğu bildirildi.

Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği’nin (TBBD), Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde “100. YILINDA BALKAN FACİALARI SEMPOZYUMU” daveti:

Kıymetli tarih dostları;

Kurucusu ve halen de Genel Sekreterliğini yaptığım Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği olarak (TBBD), “tarihe ışık tutmak, tarih bilincini artırmak ve tarih bilgisi ışığında geçmişten ders alarak geleceğe daha güvenle bakmak” amaç ve hedefleri doğrultusunda yeni bir sempozyum ile siz değerli tarih dostlarına hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

15 – 16 KASIM 2012 tarihlerinde birbirinden kıymetli akademisyen, tarihçi, gazeteci, yazar ve siyasetçilerin katılımıyla Üsküdar İlçesi / Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlediğimiz “100. YILINDA BALKAN FACİALARI SEMPOZYUMU” davetiyesi ekte gönderilmiş olup, Sempozyuma teşriflerinizi bekler, selam ve saygılar sunarım.

Zekeriya AÇIKGÖZ
İstanbul Valiliği İl Özel İdaresi İç Denetçisi
TBBD. Genel Sekreteri.
0532 709 10 00

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.