Hoşgeldiniz  

Taksim’de Polis Sergisi açıldı

admin | 03 Nisan 2013 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

polisTürk Polis Teşkilatı`nın 168`inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi`nde “Polis Sergisi”nin açılışı yapıldı.

Taksim`de yapılan açılışa İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi ve davetliler katıldı. Program şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı`yla başladı.

Her yıl düzenlenen serginin açılışında söz alan Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, “Polis, halkın hizmetinde olduğu sürece prestij kazandığını ve prestijini artırdığını görüyoruz. Başınız ağrıdığında bile çekinmeden bize başvurabilir, bizden yardım isteyebilirsiniz. Biz sizler için varız ve hizmetteyiz” dedi.

Konuşmanın ardından Türk Polis Teşkilatı tarafından okullar arasında düzenlenen şiir, kompozisyon ve fotoğraf yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Ödül töreninin ardından Vali Mutlu ve Emniyet Müdürü Çapkın, beraberindekilerle birlikte tüm şubelerin teçhizatlarının sergilendiği stantları gezdi. Gezi esnasında stantlarda bulunan görevliler tarafından bilgiler verildi. “Arka Sokaklar” dizisinde polis rolünde görev alan oyuncular da sergiye katılarak, stantları gezdiler.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.