Hoşgeldiniz  

SPOR TESİSLERİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE TAHSİS EDİLİYOR

admin | 07 Nisan 2017 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

atasehir_meclis_nisan_toplantisi_3 (1)Ataşehir Belediye Meclisi Cuma günü gündemdeki 7 maddenin görüşüldüğü son birleşimle Nisan ayı toplantılarını tamamladı. Spor tesisleri amatör kulüplere tahsis ediliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

07/04/2017 Cuma günü Saat 17:00’da Meclis 1.Başkanvekili Sadi Özata başkanlığında toplanan Ataşehir Belediye Meclisi 2.Seçim Dönemi 4. Yılı Nisan Ayı toplantılarının 3. Birleşiminde gündemdeki maddeler görüşüldü.

Borçlanmaya ilişkin madde ile belediyeye ait spor tesislerinin ilçedeki amatör spor kulüplerine tahsisi konusunda Encümene yetki içeren maddeler oylanarak kabul edildi.

Maddelerin görüşülmesine geçilmeden gündem dışı söz alan Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Cevat Arzık Suriye İblid’de kimyasal silahla yapılan saldırıyı kınayıp, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan anayasa değişikliğinin oylanacağı referandumun hayırlı olması dileğinde bulunu.

Bu süre içinde kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili mesajını ileten Cevat Arzık, ataması nedeni ile belediye meclisi üyeliği sona eren Ak Partili Meclis Üyesi Yıldız Pektaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

Meclis 1.Başkanvekili Sadi Özata’da atama nedeni ile son toplantısına katılan Yıldız Pektaş’a çalışmalarına verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Görüşmeler sonrası yapılan oylamalarda gündemdeki 1.madde oy birliği, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7.maddeler oy çokluğu ile kabul edildi. Ak Parti gurubunun 4.maddenin atık toplamadaki fiyatlandırmanın tekrar görüşülmesi için komisyona geri gönderilmesi talebi yapılan oylamada reddedildi.

Atık toplama ile ilgili fiyatların makul olduğunu kaydeden CHP Meclis Gurup Başkanvekili İlhami Yılmaz, 4.madde ile ilgili komisyondan geldiği şekliyle oylanması yönünde görüş belirtti.

5.madde ile ilgili görüş belirtmek için söz alan Ak Parti Gurup Başkanvekili Mustafa Cevat Arzık, daha öncede belirttikleri doğrultuda Tunceli İli Mazgirt Belediyesine yapılacak araç yardımına itirazlarını dile getirdi.

Oturum başkanı Meclis 1.Başkanvekili Sadi Özata, gündemde görüşülecek madde kalmadığı için Nisan ayı toplantılarının son bileşimini 02/05/2017 günü toplanmak üzere kapattı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.