Hoşgeldiniz  

SP Ataşehir Kongresinde İlçe Başkanlığına Adem Boz Seçildi

admin | 13 Aralık 2014 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

saadet_Parti_kongreSaadet Partisi (SP) Ataşehir İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi’inde yapılan seçimde delegelerin desteğini alan Adem Boz SP Ataşehir İlçe Başkanı oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen Saadet Partisi (SP) Ataşehir İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi’nde yapılan seçimi Adem Boz ve listesi kazandı.

Adem Boz, Saadet Partisi (SP) Ataşehir İlçe 3. Olağan Kongresi’nde girdiği ilk seçimde 250 delegeden oy kullanan 146’sının da oyunu alarak oy birliği ile delegelerin güvenini aldı.

Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda 12 Aralık Cuma günü Saat 19:00’de başlayan Saadet Partisi (SP) Ataşehir 3.Olağan Genel Kurul’na Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve eski Van Milletvekili Fetullah Erbaş, Saadet Partisi (SP) İstanbul İl Başkanı Birol Aydın ve il yöneticilerinin yanı sıra; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yöneticileri, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan yardımcıları Selami Kaplan ve metin Kale’nin de aralarında olduğu ilçe yöneticileri, davetliler, STK temsilcileri, SP Ataşehir ilçe ve mahalle yöneticileri ile partililer katıldı.

saadet_0

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.