Hoşgeldiniz  

Sosyal Demokrat Dergi Ataşehir Temsilciliği Açıldı

admin | 07 Ekim 2012 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

 Sosyal Demokrasi Vakfı’nın yayınladığı Sosyal Demokrat Dergi’nin İçerenköy’deki Ataşehir Temsilciliği, SODEV Onursal Başkan Ercan Karakaş tarafından açıldı.

Sosyal Demokrat Dergi Ataşehir Temsilciliği Açıldı

Recep Kenan/Atasehirweb.com

(SODEV) Sosyal Demokrasi Vakfı’nın yayınladığı Sosyal Demokrat Dergi’nin Ataşehir Temsilciliği Onursal Başkan Ercan Karakaş tarafından açıldı.
Sosyal Demokrat Dergi’nin Ataşehir temsilciliğinin açılışı Onursal Başkan Ercan Karakaş ile birlikte kalabalık bir davetli tarafından İçerenköy’de yapıldı.

Açılış sonrası CHP Milletvekili ve (SODEV) Sosyal Demokrasi Vakfı Onursal Başkan Ercan Karakaş tarafından bir söyleşi gerçekleştirildi.
Açılışa (SODEV) Sosyal Demokrasi Vakfı Onursal Başkan Ercan Karakaş ile birlikte Okan Üniversitesi Eski Rektörü Sadık Kırbaş, Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi Metin İnce, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Murat Cirav, CHP Ataşehir İlçe Başkan Adayı Merih Türe ve çok sayıda davetli katıldı.

RESİM GALERİSİ TIKLA

SOSYAL DEMOKRAT DERGİ AÇILIŞ

Bu çalışmaların parti karşıtı ya da ayrılma çabası olarak algılanmaması gerektiğini ifade eden (SODEV) Sosyal Demokrasi Vakfı Onursal Başkan Ercan Karakaş, söyleşisinde kısaca şunları söyledi;

Siyasi Partilerin çalışmaları, kendileri dışında kurum ve kuruluşlar tarafından yapılan çalışmalar tarafından desteklenmesi gerekir. Bu çerçevede dernek vakıf ve sendikalar en önemli unsurlar olmalı.

Batı bunu parti okulu ile 1900’larda başlatmıştır. Biz parti oklunu yeni uygulamaya başladık. Parti okulu uygulamasında batıdan 100 yıl gerideyiz. Sosyal demokrat örgütlenme içinde bunu ilk olarak (SODEV) Sosyal Demokrasi Vakfı CHP’de gerçekleştirmiştir. Bu çalışmalar ile sosyal demokratlar örgütlü toplumu yaşma geçirilmelidir. Sosyal demokratların geleneksel siyasi çalışmaları sözel kalmıştır. Artık sözelden yazılı siyasete geçilmelidir.

Sosyal Demokrat Dergi’nin Ataşehir Temsilciliği’nin açılışında davetlilere, Özlem Keskin ve Emrah Atalay tarafından bağlama ile dinleti ve İdil Güler tarafından şiir dinletisi sunuldu.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.