Hoşgeldiniz  

Sinop’un Doğal Güzellikleri ‘Bir Masaldır Sinop’ Sergisinde!

admin | 07 Ocak 2024 | Genel, İstanbul, Manşet A- A+

 “Türkiye’nin en mutlu ili” Sinop’un doğal güzelliklerini konu alan “Bir Masaldır Sinop” adlı sergi Esenler Belediyesi ev sahipliğiyle meraklısıyla buluşacak.

Esenler Belediyesi, “Türkiye’nin en mutlu ili” Sinop’un doğal güzelliklerini konu alan “Bir Masaldır Sinop” adlı sergiye ev sahipliği yapacak.

Esenler Belediyesi, masmavi denizi, uçsuz bucaksız yeşili, tarihi hazineleri ve doğal güzellikleri ile Karadeniz’in en sevilen illerinden biri olan Sinop temalı bir sergiye ev sahipliği yapacak. Yaklaşık 33 yıldır fotoğrafçılığı profesyonel bir meslek olarak yürüten ve özellikle Sinop’un yurt içinde ve yurt dışında başarılı bir biçimde tanıtılması konusunda önemli katkılarda bulunan Şevket Maviş’in eserlerinden oluşan sergi, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde meraklılarıyla buluşacak. 57 eserden oluşan fotoğraf sergisi, 13 Ocak’a kadar kapılarını açık tutacak.

 ‘Bir Masaldır Sinop’ adlı serginin bu akşam gerçekleşecek açılış programını takip etmek üzere kurumunuzu temsilen bir arkadaşımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız. İlginizi ümit eder, iyi çalışmalar dileriz.

Kaynak: itvhaber

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.