Hoşgeldiniz  

Şemdinli’de çatışma: 2 şehit 7 asker yaralı

admin | 10 Eylül 2012 | Asker, Genel, Gündem, Manşet, Teknoloji, Türkiye


admin

Warning: Use of undefined constant user_email - assumed 'user_email' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/haberina/public_html/wp-content/themes/HaberMatikV2/single-kose-yazilari.php on line 22
cemil_kirim@hotmail.com

Şemdinli’nin Bağlar ve Zorgeçit köylerinin arasında yürütülen operasyonda gece saatlerinde sıcak anlar yaşandı. Bu çatışmaların sonucunda 2 askerin şehit olduğu ve 7 askerin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Çatışmada 20’ye yakın teröristin ise etkisiz hale getirildiği belirtildi. Bölgede operasyonlar devam ediyor.

ŞEMDİNLİ’DE ÇATIŞMA: 2 ŞEHİT, 7 ASKER YARALI
Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde operasyon yapan güvenlik güçleri ile bir grup PKK’lı arasında bu akşam saatlerinde çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı.

SON MESAJI YÜREK BURKTU
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 2 askerden birinin Malatyalı Uzman Çavuş Güner Erdem olduğu öğrenildi.
Hekimhan ilçesinin Sarıkız Köyü nufüsuna kayıtlı şehit Uzman Çavuş Güner Erdem’in evli ve yeni doğmuş bir çocuğunun olduğu öğrenildi. Şehit Uzman Çavuş Erdem’in Şemdinli’ye geçtiğimiz aylarda göreve başladığı öğrenilirken, cenazenin Hekimhan ilçesinde toprağa verilmesi bekleniyor.
Şehit Uzman Çavuş Erdem geçtiğimiz Ağustos ayında artan terör olaylarının ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabında “Şu An Şemdinli’deyim ve hiç bir sıkıntı yok. Hainleri öldürmekten yorulduk çok şükür ki bizim kaybımız yok, kimse bizim vatanımıza göz dikemez.”, “Kimse Türkün bileğini bükemez azdan az gider çoktan çok gider bizden hiçbir şey gitmez…” yazdığı görüldü.

Milliyet – DHA

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.