Hoşgeldiniz  

Sarıgül, İlk Kutlamayı Ataşehir’de Yapacağız

admin | 07 Ekim 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Ataşehir CHP, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

mustafa_sarigul_battal_ilgezdiŞişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül geçen Cumartesi aile dostu, amatör ressam Ayşen Külahçı’nın ilk kişisel sergisini açmak üzere Ataşehir’deydi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için CHP’nin en güçlü adayı olarak gösterilen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Ataşehir’de bir sergi açılışına katıldı. Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve CHP’li bazı parti mensuplarınca karşılanan Sarıgül, yaptığı konuşmada “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğimde ilk kutlama yapacağım yer Ataşehir olacak” dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak tarafından karşılanan Sarıgül, serginin açılışında yaptığı konuşmada, “Yerel Seçimin ertesi günü ilk işim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Ataşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Battal İlgezdi’yi ve onu yeniden seçerek isabetli karar veren Ataşehirlileri kutlamak üzere buraya gelmek olacak. Sevincimi, mutluluğumu ilk Ataşehirlilerle paylaşacağım.” dedi.

Sarıgül, İstanbul’un ve Ataşehir’in çifte mutluluğu yaşaması için herkesten dört kapıyı aşındırmasını, 4 eli sıkmasını beklediğini ifade ederek; “sıcak iletişim kurduğumuz her dört kişiden birini ikna edebilmişsek, seçimi kazandık demektir.” diyerek sürdürdüğü konuşmasını şöyle bitirdi: “Unutmayın ki, Anadolu’da yaptığım konuşmalarda, bir küçük ilçede bile 5 bin kişi beni karşılıyor, ilgi gösteriyor. Beni orada karşılayanların çoğunun AK Partili olduğunu biliyorum; onların da gönülleri benimle beraber; bu ilgiyi, bu yönelişi İstanbul’da iktidara yürüyüş haline getirmeliyiz. Bunun için çalışmalıyız. Mutlaka kazanmalıyız; kurtuluş, refah, huzur kazanmamıza bağlıdır.”

Cemal Süreya Sergi Salonu’ndaki serginin açılışından sonra İlgezdi, Sarıgül’e arabasına kadar eşlik etti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.