Hoşgeldiniz  

SANCAKTEPE BELEDİYESİ TÜRKİYE İKİNCİSİ!

admin | 15 Nisan 2016 | Ataşehir Ak Parti, Genel, İstanbul, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

İsmail_erdem_sancaktepe_belediyesi_odul (0)AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığının düzenlemiş olduğu ‘‘Gençlik ve Belediye’’ konulu proje yarışmasında Sancaktepe ve Çankırı belediyeleri Türkiye 2.si oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sancaktepe Belediyesi; Spor kulübü, Spor Okulları, Genç Gelecek Merkezleri, Medeniyet Yolcuları isimli Gençlik Projeleri ile Belediyeler arasında yapılan yarışmada Türkiye ikincisi oldu.

Başkan İsmail Erdem, Sancaktepe Belediyesi adına Türkiye 2.liği ödülünü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı.

İsmail_erdem_sancaktepe_belediyesi_odul (2)

ÖDÜL YAPTIĞIMIZ SAĞLAMASI, GÖSTERGESİDİR

Türkiye 2.liği ödülünü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden alan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Bu ödül bizim için, gençlerimiz için yaptığımız yatırımların, gelecek için attığımız adımların bir sağlaması, bir göstergesidir. Gençlere yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır, tarlaya ekilen tohumdur. Gençler, bizi her zaman heyecanlandırıyor. Öz güvenli, yarınlar için sorumluluk alacak gençlerimiz en büyük hayalimiz. Belediyemiz, gençlerimizin geleceğine yönelik bir çok projeyi hayata geçirdi ve bundan sonra da gençlerimizin geleceğine katkı sağlamaya devam edecek. Tüm halkımız adına, Sancaktepe adına ve özellikle gençlerimiz adına büyük mutluluk ve onur duyuyorum. İlçemize, gençlerimize ve tüm Sancaktepelilere hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

İsmail_erdem_sancaktepe_belediyesi_odul (1)

ÇANKIRI BELEDİYESİ DE “BENİM ADIM GENÇLİK” İLE 2. OLDU

Çankırı Belediyesi de “Benim Adım Gençlik” çalışmasıyla 2004 yılından bu yana hazırlanan gençlik çalışmalarında Üniversiteli Kız Öğrenciler Koordinasyon Merkezi,Türkiye Üniversitesi Projesi, Gençlik Meclisi çalışmaları ile Türkiye 2.liği ödülüne layık görülmüştü.

İsmail_erdem_sancaktepe_belediyesi_odul (3)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.