Hoşgeldiniz  

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü Göreve Başladı

admin | 10 Nisan 2019 | Ataşehir Ak Parti, İstanbul, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

31 Mart Yerel seçiminde Cumhur İttifakı adayı olan Av. Şeyma Döğücü İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak Sancaktepe Belediye Başkanı olarak görevine başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

31 Mart Yerel seçiminde Cumhur İttifakı adayı olan Av. Şeyma Döğücü sayımı tamamlanan ve kesin olmayan sonuçlara göre Sancaktepe Belediye Başkanı seçildi.

Sancaktepe’de itiraz nedeniyle yeniden oy sayım işlemi tamamlandı. Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre Sancaktepe Belediye Başkanı seçilen Av. Şeyma Döğücü İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak görevine başladı. Döğücü, bu gün önceki belediye başkanı İsnail Erdem’den devraldığı Sancaktepe Belediye Başkanlığı görevine başladı.

Sancaktepe Belediye Başkanı seçilen Av. Şeyma Döğücü yaptığı escort istanbul ilk açıklamada; “Mazbatamızı alarak Bismillah dedik. Sancaktepe Belediye Başkanı olarak görevimize başladık. Sancaktepe’ye hizmet etme yolunda teveccühleriyle onurlandıran Sn. Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyor, destekleriyle hep yanımda olan hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.