Hoşgeldiniz  

Salıcı; ‘Erdoğan’ı geldiği yere, Kasımpaşa’ya göndeririz’

admin | 19 Kasım 2012 | Genel A- A+

Kayışdağı Mahalle Temsilciliği’nde konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, başkanlık hesabı yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı geldiği yere göndereceklerini iddia etti.

Salıcı; ‘Erdoğan’ı da geldiği yere, Kasımpaşa’ya geri göndeririz’

Recep Kenan/Ataşehir

Soru sorarak başlamak istediğini söyleyen salıcı; “Siz CHP bölge milletvekillerini her hafta sonu görmeye alışık mısınız? Belediye başkanının halkla, örgütle iç içe olmasına alışık mısınız? İl başkanı, İlçe başkanı ve ilçe yöneticilerini sokaklarda olmasına alışkın mısınız?” diye sorduktan sonra; “Arkadaşlar bu alışkanlıklarımız devam ettiği sürece biz Ataşehir’i de, İstanbul’u da alırız. Tayyip Erdoğan’ı da geldiği yere, Kasımpaşa’ya geri göndeririz.” diye konuştu.

“Biz gece yarısı da kapıyı çalsak, kimse bize niye geldiniz demiyor.” diyen CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı, “şimdiye kadar niye gelmediniz” dediklerini ifade etti.

“Gittiğimiz her yerde AKP’liler bizi görmekten rahtsızlar” diyen Salıcı; “biz gittikten sonra bakanlarını ya da ağır toplarını oraya yönlendiriyorlar. Adeta bindirme yapıyorlar” dedi. “AKP’ye rahatsızlık vermek bizim boynumuzun borcudur.” dedikten sonra, rahtsızlık verdikleri, Başbakan kendilerine saldırdığı sürece, doğru yolda olduklarını iddia etti. Başbakan bir gün bir CHP’liyi överse, o arkadaşlarının yanlış yolda olduğunun anlaşılması gerektiğini iddia etti.

 

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.