Hoşgeldiniz  

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ‘Netekim Öldü’

admin | 12 Mayıs 2015 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Sağlık, Siyaset A- A+

Atasehir_saglik_bakani_mehmet_muezzinogluToplu açış için Ataşehir’e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, devletten taziye gelmeyen Kenen Evren’in ölümü ile ilgili ‘Netekim Öldü’ ifadesini kullandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ağı ve Diş Sağlığı Hastanesi ile birlikte toplu açış için Ataşehir’e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kenen Evren’in ölümü ile ilgili “Netekim Öldü” ifadesini kullanırken itvhaber.com Genel yayın Yönetmeni Recep Kenan’ın devletten taziye gelmediğini hatırlatması üzerine; “Millet da etmiyorsa söylenecek söz yok. Devlet temsilcileri neticede milletin temsilcisidir” diye konuştu

12 Eylül darbesinin mimarı Kenan Evren’in ölümü sonrası devletten taziye gelmediğinin hatırlatılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu “Netekim öldü” diyerek; Devletin temsilcileri de neticede milletin temsilcileridir. Millet hayır dua edemiyorsa Allah rahmet etsin diyemiyorsa söylenecek söz yok. Biz devletin temsilcileriyiz” diye konuştu.

Atasehir_saglik_bakani_mehmet_muezzinoglu-

Bakan Müezzinoğlu, darbeci General Kenan Evren’in bir dönem neredeyse %90’lara varan milli iradeyi temsil ettiğinin hatırlatılması üzerine ise şu açıklamayı yaptı; “Mili iradeni karşısında tank gücü varsa… Tank gücünün karşısında bu millet ne yapsın. Kendi tankı ve askerine asla karşı koymadı. Ama günü geldiğinde, hemen 83’te sandığı serbest bırakınca bütü tezgaha rağmen Özal dedi millet. Dolayısı ile tankın gölgesinde, hele hele kendi ordusunun tankının karşısında durmaz bu millet. Ama bir düşman tankı olsaydı tabi ki seve seve koşardı şehitliğe…”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.