Hoşgeldiniz  

SADER, SİNOPLU AİLELERİ BİR ÇATIDA TOPLADI

admin | 05 Ocak 2016 | Genel, İstanbul, Manşet, Türkiye A- A+

sader-tanisma_ (1)Sinoplu Aileler Dostluk Eğitim Ve Kültür Derneği’nin tanıtım programı kapsamında Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri Kız Kulesi Salonu’nda tanışma kahvaltısı düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri Kız Kulesi Salonu’nda gerçekleşen Remzi Yüksel Başkanlığındaki Sinoplu Aileler Dostluk Eğitim Ve Kültür Derneği (SADER)’nin tanışma kahvaltısına Sinop STK ve derneklerinin aralarında bulunduğu STK başkan ve yöneticileri ile birlikte davetliler katıldı.

sader-tanisma_ (4)

Toplantıda yaptığı konuşmada “Sinoplu Aileler Dostluk Eğitim Ve Kültür Derneği (SADER)’in kurulmasında ve tanıtımda bizler kadar siz değerli arkadaşlarımızın katkısı büyük olacaktır” diyerek davetlilerin deneğe katkısının altını çizen Başkan Remzi Yüksel, gelişen koşullarla birlikte dernekçilik anlayışının da değişmesi gerektiğini kaydederek; ”Gelişen günümüz şartlarına göre gerçek ve tüzel kişiliklerinde gelişerek değişmesi şarttır. Dolayısı ile dernekçilik ve dernek anlayışımızın da gelişmesi değişmesi şarttır. Bazı durumlarda sahneye yeni yüzlerin, yeni isimlerin çıkması bu değişime hız kazandırır. Kaliteyi artırır. Tatlı rekabetleri doğurur. Böylece, bu değişim gelişim aşaması hızla gerilerek hedefe ulaşılır. Tam da burada SADER’İN kurulması bu görevi üzerine almıştır” ifadeleri ile derneğin kuruluş amacını açıkladı.

sader-tanisma_ (3)

SADER Genel Başkan Remzi Yüksel, “Sinop’un, Sinoplunun bir kazanımı olan SADER tüm hemşerilerimize, milletimize ve ülkemize hayırlı olur inşallah” dileği ile konuşmasını tamamladı.

sader-tanisma_ (2)sader-tanisma_ (5)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.