Hoşgeldiniz  

PLATFORM BİRLİK, BERABERLİĞİN SEMBOLÜ OLACAK

admin | 09 Mart 2017 | Ataşehir, Genel, Manşet A- A+

atasehir_birlik (0)Ataşehir’deki mozaiği, farklılıkları, zenginlikleri koruyarak; millet bilinciyle, milli birlik ve beraberliği pekiştirmek için kurulan Ataşehir Birlik Platformu genişletilmiş toplantısı yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

2016 yılında kurulan ve toplum mozaiğini, farklılıklarını, zenginliklerini ilke kabul ederek, millet olma bilinci içinde milli birlik ve beraberlik ruhunu koruyucu ve arttırıcı faaliyetlerde bulunmak amacıyla kurulan Ataşehir Birlik Platformu ikinci, genişletilmiş ilk genel toplantısını gerçekleştirdi.

Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde düzenlenen kahvaltı toplantıya Ataşehir Birlik Platformu Başkanı Osman Arıkan, yönetim kurulu ve platform üyeleri, Onursal Başkan Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Onursal Üyeler; İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Kemal Memişoğlu, Anadolu Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Kamil Özdil, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, Ataşehir Belediye Meclis Başkanı Sadi Özata, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir Gençlik ve Spor Müdürü Seyfi Güneysu, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz’un aralarında olduğu  siyasi partiler yönetici ve temsilcileri, STK temsilcileri ve davetlileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Ataşehir Birlik Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Uzm.Dr. Osman Arıkan, davetlerini kabul ederek tatil gününde birlikte olan katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Fahri Başkanımız Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ile istişare yaptığımızda değerli bir çalışma olacağını ifade etmişti. Ataşehir Birlik Platformumuzun kuruluşundan itibaren bu kadar kısa sürede yerelde ve ulusal düzeyde bu denli etkin sonuçlara ulaşılması bizi mutlu kılmıştır. Geldiğimiz bu noktada siz değerli üyelerimizin katkı ve destekleri çok büyüktür” dedi.

“PLATFORM BİRLİK VE BERABERLİĞİN SEMBOLÜ OLACAKTIR”

Erken ayrılma gerekçesini dile getirerek başladığı konuşmasında platformun güzel hizmetler vesile olmasını dileyen Ataşehir Birlik Platformu Onursal Başkanı, Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, ilçeye, çevreye hayırlı hizmetler vermesi dileğinde bulunarak; “Önümüzdeki Çarşamba günü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Tüm kadınların bu güzel günlerini şimdiden tebrik ediyorum. Memleketimizin, dünyanın geleceği kadınların elinde… 12 Mart’taki üniversite giriş sınavlarına girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum. Memleketin hizmetinde STK’lar çok önemli yer tutuyor. Birliğe, beraberliğe vesile oldukça memleketimiz için kazançtır. Bu platform da ilçemizde birlik ve beraberliğin sembolü olacaktır” dedi.

ÇÖZÜME YÖNELİK HİZMETLER SUNMAYI BENİMSEDİK

“İnsan odaklı, ayırım yapmaksızın insana hizmet etmeyi tarihimizden gelen kimliğimiz ve kişiliğimize layık olarak en yüksek düzeyde uygulamayı ilke edindik” diyerek konuşmasını sürdüren Ataşehir Birlik Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Uzm.Dr. Osman Arıkan, Farklı kültür, dil, din ve renklere mensup üyeleriyle birlikte Ataşehir’e ve ülkemize çözüme yönelik hizmetler sunmayı ve milli değerlerimize sahip çıkmak ve yaşatmak amacı doğrultusunda hareket etmeyi benimsediklerini kaydetti.

Ataşehir Birlik Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Uzm.Dr. Osman Arıkan’ın konuşmasından sonra söz alan parti başkanları ve onursal başkanı ve üyeler ile siyasi parti temsilcileri birlik ve beraberliğin ülkemiz ve dünya barışı için önemli olduğuna vurgu yaparak desteklerini ifade ettikleri çalışmalarında Ataşehir Birlik Platformu yöneticilerine başarı dileğinde bulundular.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.