Hoşgeldiniz  

Özgecan Ataşehir’de Nikahlarda yaşayacak.

admin | 05 Mart 2015 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Manşet A- A+

ozgecanAtaşehir Belediye Meclisi nikah salonunun isminin “Özgecanlar Nikah Salonu” olarak değiştirilmesi kararı alındı. Özgecan Ataşehir’de Nikahlarda yaşayacak.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mersin Tarsus’ta 11 Şubat 2015 tarihinde bindiği minibüste sürücü ve arkadaşı tarafından vahşice öldürüldükten sonra yakılan Özgecan Aslan’ın adı Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu olan nikah salonunun adı “Özgecanlar Nikah Salonu”  olarak değiştirilerek Ataşehir’de yaşatılacak.

Ataşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü İlhami Yılmaz arkadaşları ile birilkte hazırladıkları önergenin gerekçesini, “Kadına karşı şiddetin önlenmesi, kadın cinayetleri, kadınları hayatın her alanında ötekileştiren zihniyetlere karşı duruşumuzu sembolleştirmek ve ölümsüzleştirmek adına bu binada bulunan, belediyemizin birimi olan Ataşehir Belediyesi Nikâh Salonu isminin Ataşehir Belediyesi Özgecanlar Nikâh Salonu olarak değiştirilmesini ve önergemizin gündeme alınmasını arz ediyorum” sözleri ile açıkladı.

Belediye Meclisi Karar Aldı

Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu isminin “Özgecanlar Nikah Salonu” olarak değiştirilmesine ilişkin CHP Grup Sözcüsü İlhami YILMAZ ve arkadaşları tarafından verilen yazılı önerge okunarak, önergenin aynen kabulüne; Ataşehir Belediye Meclisi’nin 2. Seçim Dönemi 1. Toplantı Yılı Mart Ayı Toplantılarının 02 Mart 2015 Pazartesi günü yapılan 1. Birleşiminin 1.  Oturumunda oybirliği ile karar verildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.