Hoşgeldiniz  

ORHAN ÇERKEZ ‘KARS’A GÖNÜL VERENLER GÖREVE!’

admin | 20 Eylül 2015 | Ataşehir, Genel, Manşet, Türkiye A- A+

atasehir_kar-derAtaşehir’de, Kars Ardahan ve Iğdır Derneği (KAR-DER) yönetimi, Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’ndeki kahvaltıda üye dernek yöneticileri ile gündemi değerlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

1 Kasım seçimleri öncesi STK ve dernekleri bekleyen hareketli günler için hazırlık niteliğindeki kahvaltılı toplantıda, bölge halkının yararına seçimlerde derneklerin kendilerini ifade edebilmeleri için yapılabilecekler konuşuldu.

Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’ndeki kahvaltıya, Başkan Orhan Çerkez ile birlikte KAR-DER yönetim ve üyeleri, KAR-DER üyesi dernek başkan yönetici ve temsilcileri, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Karadağ, Ataşehir Doğuş Spor Kulübü Başkanı Tuncay Akça, Esatpaşa Muhtarı Turan Kızıldaş ve Ataşehirliler katıldı.

IMG_0028

ÜLKEMİZE, KARS’A GÖNÜL VERENLER YÖNETİMDE GÖREV ALMALI

KAR-DER yönetimi olarak dostluğu, kardeşliği pekiştirmek üzere bir süredir ara verdikleri organizasyonu yaptıklarını söyleyen KAR-DER Başkanı Orhan Çerkez; “Üç yıldır dernek yönetimi olarak bu işi üstlendik. Daha önce emeği geçen arkadaşlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ekim ayında genel kurulumuz var. Ülkemize, Kars’a gönül veren arkadaşlarımızı yeni yönetimde görev almalarını istiyoruz.  Yöresel olarak bu dernek bizim için çok önemli. Ataşehir’de STK’lar arasında kurumsallaşmış, yapılan etkinliklerde insanlarımızı bir araya toplayan, ülkenin sorunlarına yönelik gündem oluşturan, kendi aramızdaki sorunlarımızı gidermek için fikirlerini söyleme fırsatı bulan bir yapı oluşturduk. Bu anlamda bu dernek bizim için çok önemlidir“şeklinde konuştu.

atasehir_kar-der-yonetim

ATAŞEHİR’DE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE KENDİMİZİ İFADE EDELİM

Çalışmalarında en büyük desteği gördükleri Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi’ye teşekkür eden, üyeleri dernek çalışmalarına katılmaya davet ettiği konuşmasında; “ Sizler bizler için çok önemlisiniz. Herkesin yapabileceği, becerebileceği mutlaka bir şeyler vardır. Bilgi ve becerilerinizi derneğin çatısı altında sarf etmenizi istiyoruz. Birçok faaliyete imza attık. Bunların bir bedeli ver elbette. Faaliyetlerimizde bize en büyük katkıyı Ataşehir Belediyesi sundu. Bu vesile ile şahsım ve sizler adına Başkanımız Battal İlgezdi’ye teşekkür ediyorum. Sizlerinde elbette katkısı olmuştur. Katkını azı çoğu olmaz ama bizler en büyük katkı ve desteği başkanımızdan aldık. Gerçekten bizlere ve sizlere büyük değer veriyor.  Yeni bir yönetim için sizlerden ricam gelin birlikte olalım. Ataşehir’de daha güçlü bir şekilde kendimizi ifade ederek birlikte olduğumuzu, burada yaşadığımızı ve var olduğumuzu gösterelim. Siz bölünüp parçalara ayrılırsanız, bu derneğe sahip çıkmazsanız kimse size sahip çıkmaz. Önce biz birbirimizi seveceğiz, güveneceğiz ama eleştirilerimizi de yapacağız.  Daha sonra kitlesel halde yöresel olarak hem de ülkesel olarak sorunlarımıza sahip çıkacağız, katkı sunacağız. Ben sizden katkı ve yeni yönetimde söz sahibi olmanızı bekliyorum” dedi.

IMG_0001

YENİ YÖNETİME SAHİP ÇIKIN

“Dışarıdan eleştiri alıyoruz. Bu güzel bir yaklaşım. Üç yıllık yönetim süremiz doldu. Dışarıda etkili olamazsınız” ifadeleri ile eleştirenlerin yönetime katılarak derneğin daha etkin olmasının sağlanacağının altını çizen Orhan Çerkez; “Gelin yönetime sahip çıkarak katkı sunun.  Maddi ve manevi birikimlerinizi burada harcayın. Biz üstümüze düşeni yaptık. Hemşerilerimizi bir araya getirerek kaynaşmalarını sağladık. Çeşitli etkinliklerle desteklerimizi sunduk. Bunları elbette yeterli bulmuyoruz. Sizlerin katkılarıyla daha fazla destek sağlama imkanı bulacağımıza inanıyorum. Ekim ayında seçime giderek yeni bir yönetim kuracağız. Tekrar oluşacak yeni yönetimde yer almanızı ve katkı sunmanız bekliyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diyerek, üyeleri yönetimde görev almaya davet etti.

IMG_0046

IMG_0011IMG_0026IMG_0034

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.