Hoşgeldiniz  

ORHAN ÇERKEZ, ‘HEDEF ETKİNLİKLERE KATILIMI ARTIRMAK’

admin | 02 Mayıs 2016 | Ataşehir, Genel, Manşet A- A+

atasehir_karder_ (1)Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu (KAR-DER) hemşerilerini kaynaştırmak, tanıştırmak amacıyla belirlediği 4 bölgede kahvaltı programları düzenliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Orhan Çerkez başkanlığındaki Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu, hemşerilerini kaynaştırmak, tanıştırmak, etkinliklere daha fazla katılım sağlamak ve ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırmak için yeni bir uygulama başlattı.

KAR-DER, Ataşehir’i dört bölgeye ayıran Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu (KAR-DER) hemşerilerinin sıkıntı yaşamadan kolayca gelebilecekleri belirlediği merkezi yerlerde toplantılar yapmaya başladı.

İlk uygulamayı Esatpaşa Taziye Evi’nde verdikleri kahvaltıyla başlatan Kar-Der, Ataşehir’de belirledikleri diğer 3 bölgede de kahvaltı organizasyonu uygulamaya koyacak.

Esatpaşa Taziye Evi’nde ilk kahvaltı organizasyonunda Esatpaşa, Fetih ve Örnek mahallelerini kapsayan yeni uygulama çerçevesinde katılım oldukça yoğundu. Her üç mahalleden gelen hemşerileri memnuniyetlerini dile getirdiler. Kahvaltıda aralarında Aşkın Şit‘in de bulunduğu yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Ataşehir’deki üyelerini bir araya getirmek, buluşturup, kaynaştırmak için yeni bir uygulama başlatan KAR-DER Başkanı Orhan Çerkez uygulama ile ilgili; “Günümüz koşullarında insanlar yorgun düşüyor. Yer de uzak olunca bir araya gelemiyorlar. İnsanlarımızı bir araya toplamak, hasret gidermek, sorunlarını paylaşmak, birbirlerini tanımalarını sağlamak amacıyla Ataşehir’i dört bölgeye ayırarak daha fazla katılımı sağlamayı düşündük ve bugün uyguladık. Gördüğünüz gibi katılım oldukça yoğun. Birbirini yıllardır göremeyenler hasret gideriyor. Buda bizi mutlu ediyor. Bu etkinliklerimizde derneğin kuruluşundan bugüne bize büyük destek veren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye şahsım ve hemşerilerim adına çok teşekkür erdim. Bugün 1 Mayıs İşçilerin, emekçilerin bayramı. Bugün böyle bir etkinlik düzenlemekle bu özel günle ilgili bir mesaj vermek istedik. Tüm çalışanların 1 Mayıs İşçi bayramını kutluyorum” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.