Hoşgeldiniz  

Onursal Adıgüzel, CHP Ataşehir Başkan Adaylığı Açıklamasını Yaptı

admin | 05 Şubat 2024 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı önünde buluştuğu Ataşehirlilerle adaylık açıklamasını yaptı.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ile birlikte İlçe Başkanlığı önünde CHP Ataşehir Belediye Başkan Adaylığı açıklamasını gerçekleştirdi.

Ataşehir Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde kalabalık bir katılımcı huzurunda, miting havasındaki adaylık açıklaması; CHP milletvekilleri, Genel Merkez, İl ve ilçe yöneticileri, önceki dönem ilçe başkanları, ilçe başkan adayları, Ataşehir Belediye Başkan aday adayları, partilerin ve Ataşehirlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

KILIÇDAROĞLU, ÖZEL VE BATTAL İLGEZDİ’YE TEŞEKKÜR

Türkiye’nin en genç Genel Başkan Yardımcısı olma fırsatını verdiği için genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na, teşekkür eden CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehir Kurucu Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye 15 yıldır Ataşehir’e ve Ataşehirliye verdiği hizmet için teşekkür etti.

GENEL BAŞKAN ÖZGÜR ÖZEL TEŞEKKÜR

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, adaylık süreci için Genel Başkan Özgür Özel’e” Parti Meclisi üyelerine ve İl Başkanı Özgür Çelik’e teşekkür etti.

HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ, ATAŞEHİR’DE TARİH YAZACAĞIZ

CHP PM kararı ile adaylığı açıklanan CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehirlilerin karşısında yaptığı adaylık açıklamasında, “Hep birlikte kazanacağız ve Ataşehir’de tarih yazacağız. Kimseyi ayırmayan, herkesin sesini kulak veren, ortak akılla herkesin menfaati için çözüm üreten yeni bir yönetim inşa edeceğiz. Söz veriyorum; çok çalışacağım. Herkesten erken kalkacağım, herkesten geç yatacağım. Birlikte çok çalışacağız. Ataşehirimizi, İstanbul’u yeniden kazanacağız.” Dedi.

ONURSAL KARDEŞİNİZ HALKIN İÇİNDE, MAKAMDA DEĞİL; SOKAKTA OLACAK

“Gençliğin umudu Ataşehir Onur’u Ataşehir’in onuru” sloganıyla, “Onursal kardeşiniz halkın içinde olacak. Makamda değil; sokakta olacak.” Diye konuşan, CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, açıklamasında, “Bundan sonra önceliğim. 420.000 Ataşehirliye hizmet etmek. Battal başkanımızdan önemli bir miras devralıyorum. Başkanım Ataşehir’in kurucu Belediye Başkanı. Ataşehir’e çok önemli hizmetleri var. Ben kendisine, hem kendi adıma hem de Ataşehir halkı adına teşekkür ediyorum. Başkanımıza çok güçlü bir alkış istiyorum” ifadelerini kullandı.

CELAL YALÇIN KARDEŞİM İLE ONURLU MÜCADELEYİ VERİYORUZ

Siyaset öncesinden 16 yıldır tanıştığı CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın’a da teşekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, “Zaralı çocuklar ve gençler için, çeşitli çalışmalar yaparken ben de onun yanında dururdum. Celal Yalçın kardeşim ile bu onurlu mücadeleyi veriyor olmak benim için büyük mutluluk. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: itvhaber

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.