Hoşgeldiniz  

ÖLÜMÜNE KUŞ SEVGİSİ!

admin | 24 Aralık 2013 | Ataşehir, Genel, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

kus_1Ataşehir Yehisahra Mahallesi’ndeki evinin çatısında kuş besleyen 39 yaşındaki Yıldıray Şahin kuşları beslediği 4 katlı binanın çatısıdan düşerek hayatını kaybetti.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir Yenisahra Mahallesi Fatih Caddesi 27 numaralı evin çatısında meydana gelen olayda kuşları ile ilgilenmek için evinin çatısına çıkan Yıldıray Şahin dengesini kaybedip düşerek yaşamını yitirdi.

Görgü tanıklarlının ifadesine ve iddiaya göre; ailesiyle yaşadığı Yenisahra Mahallesi Fatih Cad. 27 numaralı binanın çatısında güvercin besleyen Samsun asıllı Yıldıray Şahin öğlen saatlerinde kuşlarına yem verdikten sonra, uçurmak isterken 4 katlı binanın çatısından dengesini kaybederek beton zemine düştü, çevredeki vatandaşların yardımı ile Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Şahin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Otopsi için Adli Tıp’a kaldırılan Yıldıray Şahin polis incelemesi otopsi işlemlerinin tamlanmasından sonra Yenisahra Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verileceği bildirildi.

Bir alışveriş merkezinde reyon elemanı olarak çalışan 39 yaşında ve bekar olan Şahin çocukluğundan beri kuş beslediği ve Ataşehir Anadolu Güvercin Derneği üyesi oldu öğrenildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.