Hoşgeldiniz  

OKUYAN TOPLUM PROJESİ, KARTAL BELEDİYESİ İŞ BİRLİĞİ

admin | 16 Mart 2015 | Eğitim, Genel, İstanbul, Manşet A- A+

Ferhat_ozen_ekran_medya_okuyan_toplumOkuyan Toplum projesi ‘Medya Okur Yazarlığı ve Ekran bağımlılığıyla Baş Etme, Kitapla Barışma’ söyleşisi Kartal Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı.

Kartal Belediyesi ile Okuyan Toplum Projesi  ve Kırıntı Dergisi’nin işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Medya Okur Yazarlığı ve Ekran bağımlılığıyla Baş Etme, Kitapla Barışma’ söyleşisi Kartal Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Okul Müdürü Bekir Akman, Kırıntı Dergisi sahibi Osman Ünal ve öğretmenler katıldı.

Kırıntı Dergisi sahibi Osman Ünal, İstiklal Marşı’nın kabul ediliş yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili bir konuşma yaptı. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’de öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada Kartal Belediyesi’nin sosyal projelerinden örnekler verdi.

Belediyenin öğrencilerden gelecek projelere de destek verdiğini belirten Gürer, belediye olarak “Önce İnsan” yaklaşımı ile Kartal ilçesinin sorunlarını çözmek adına bir dizi çalışma yürüttüklerini anlattı.

Kartal Belediyesi internet sitesinde projelerin ve çalışmaların yer aldığını söyleyen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, kültür ve sanat adına yapılan tüm etkinliklerin ücretsiz olduğunu da kaydetti. Sosyal projelerden de örnekler verdi. Daha çok bilgi, daha çok okuma adına yapılacak çalışmaların yanında olacaklarını söyledi. ‘Medya Okur Yazarlığı ve ekran bağımlılığıyla baş etme kitaplarla barışma’ söyleşisi Ferhat Özen tarafından verildi. Öğrencilere okuma ile ilgili yöntemler ve doğru bilgiye ulaşma ile ekran bağımlılığından nasıl kurtulacakları konusundaki anlatım ilgi ile dinlendi.

Ferhat_ozen_ekran_medya_okuyan_toplum-

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.