Hoşgeldiniz  

OKULLAŞMA ORANINI ARTTIRACAĞIM

admin | 22 Nisan 2017 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Manşet, Türkiye, Üst Manşet A- A+

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları programı kapsamında Ataşehir Kaymakamlığı makamında devir teslim gerçekleşti. Kaymakam 4G öğrencisi İsmail Toka oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu tüm yurtta kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen törenle koltuğunu Sare Selahattin Uzel İlkokulu 4G öğrencisi İsmail Toka’ya devretti.

23 NİSAN KAYMAKAMLIK DEVİR TÖRENİ, VİDEO TIKLAYINIZ

TÜM ÇOCUKLARIN GELECEĞİ GÜZEL OLSUN

İsmail Toka’nın geleceğinin tüm çocuklar gibi güzel olması dileğinden bulunan Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, çocukluğunda tanıdığı İnebolu Kaymakamının kendisine model olduğunu anlatarak, koltuğunu devrettiği 4G öğrencisi İsmail Toka’nın da hedefleri olduğunu, bu amaçla ve azimle çalışarak hedefine ulaşacağına inandığının altını çizdi.

OKULLAŞMA ORANINI ARTTIRACAK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIM

Kaymakamlık koltuğuna oturduğu süre boyunca, Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nun başarıyla yürüttüğü projelere yenilerini ekleyerek Ataşehir için çalışmaya devam edeceğini kaydeden 23 Nisan Kaymakamı 4G öğrencisi İsmail Toka, Ataşehir’deki dezavantajlı bölgelerde okullaşma oranını arttıracak çalışmalar yapacağının söyledi. Toka, okul çevresindeki spor alanı ve parkların sayısını artırarak çocukların okula daha da severek gitmesini sağlayacağını söyledi.

MESELELERE HAKİM, CİDDİ, GELECEK VAAT EDİYORUZ

Kaymakamlık koltuğunu devrettiği 4G öğrencisi İsmail Toka’nı meselelere hakim olması ve ciddiyeti ile gelecek vaat ettiğini kaydeden Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, mühendis olma hedefini açıklayan İsmail Toka’ya kaymakam olmasını salık vererek; “ Çocuklar bizim geleceğimiz. Çağdaş ülkeleri geçebilmemizin yolu çok çalışmaktan geçiyor. Bilim, sanat noktasında, eğitimin her alanında çalışmalarımızı geliştirmemiz gerekir. Gelecek vaat eden bu gençlik ülkemizin çok yakın geleceğinin yöneticileri olacaktır” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.