Hoşgeldiniz  

OĞUZ SARUL ‘YAŞLILARIMIZDAN SEVGİYİ ESİRGEMEYELİM’

admin | 04 Ekim 2015 | Ataşehir, Ataşehir MHP, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

Atasehir_mhp_darulceze-1MHP Ataşehir İlçe Teşkilatı ve Mv. adaylarından oluşan ekip İtfaiye Haftası ve Dünya Yaşlılar Haftası nedeni ile Darülaceze ve Kayışdağı İtfaiye Grup Amirliği’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Oğuz Sarul başkanlığındaki MHP Ataşehir İlçe Teşkilatı, İtfaiye Haftası ve Dünya Yaşlılar Haftası nedeniyle, Darülaceze’de kalan yaşlıları ve Kayışdağı İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret etti.

İtfaiye Haftası nedeni ile Kayışdağı’nda bulunan İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret eden Oğuz Sarul başkanlığındaki MHP Ataşehir İlçe Teşkilat mensupları, İtfaiye haftası nedeniyle görev yapan İtfaiye görevlilerine çiçek sundular.

mhp_itfaiye-

“İTFAİYE HAFTASI” KAPSAMINDA İTFAİYEYE ZİYARET

Ziyareti İtfaiye Haftası kapsamında gerçekleştirdiklerini söyleyen Oğuz Sarul; “Bugün İtfaiyeciler haftasının son günü. Facialarda çok emek veren, yangınlarda ve kazalarda herkesin yardımına koşan bir kurumumuz. İtfaiye Haftası nedeniyle kendilerini ziyarete geldik” dedi.

darulceze-4

DÜNYA YAŞLILAR HAFTASI’NDA DARÜLACEZE’DE YAŞLILARI ZİYARET ETTİLER

Dünya Yaşlılar Haftası kapsamında Darülaceze’de kalan yaşlıları ziyaret eden MHP İlçe Başkanı Oğuz Sarul, MHP Ataşehir İlçe teşkilatı ve 26. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları; Sabri Şenel, Ömer Faruk Ekşi, Başar Ünal, Leman Süheyla Soylu ve Elif Gonca Akdeniz ile İlçe yönetim Kurulu üyelerinden oluşan ekip, buradaki yaşlıların ellerini öperek; sohbet ettiler ve karanfil verdiler.

darulaceze

“NE OLDUM DEMEMELİ, NE OLACAĞIM DEMELİ”

Darülaceze ziyareti sonrası basına açıklama yapan Oğuz Sarul, MHP İlçe Teşkilatı olarak yaşlıları sık sık ziyaret ettiklerini belirterek; “Yaşlılar Haftası münasebetiyle bugün de İlçe yöneticilerimiz ve 26. Dönem MHP İstanbul Milletvekilli adaylarımızla ağabeylerimiz, ablalarımız ve annelerimizle bir araya gelip sohbet ettik.  Bu ziyaretleri sık sık toplum olarak düşünüyoruz.  Her zaman ziyaret edilmesi ve ibret alınması gereken bir yer. Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli.  Ona göre elimiz ayağımız tutarken bu kurumlarımızı daha iyi konuma getirmemiz gerekiyor. Toplumumuz yaşlılarımıza sahip çıkıyor. Sağ olsunlar yetkililerimiz de gereken ilgiyi gösteriyorlar. Yaşlılarımızın bizden beklediği tek şey sevgi. Bunu da onlardan esirgemeyelim” diye konuştu.

darulceze-

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.