Hoşgeldiniz  

Nimetullah Topu: ‘Ataşehir’in Haklarını Korumaya Devam Edeceğiz’

admin | 09 Ağustos 2012 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

Ataşehir Belediye Meclisi gurup odasında basın toplantısı yapan Ak Parti Ataşehir İlçe başkanı Nimetullah Topu: ‘Ataşehir’in Haklarını Korumaya Devam Edeceğiz’

Recep Kenan/Atasehirweb.com

Ataşehir Belediye Meclisi’nde geçtiğimiz pazartesi günü yaşanan tartışma ve yarım kalan meclis görüşmeleri ile ilgili; Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, Belediye Meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri ile birlikte Belediye Meclis binası Ak parti gurup odasında basın toplantısı yaptı.

Nimetullah Topu saat 16.00 da başlayan basın toplantısında;” Ağustos ayı ilk toplantısında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmasında, belediye başkanına yakışmayacak üslupla hakarete varan açıklamalarla şahsımı ve gurubumuzu derinden yaralamıştır. Bu konuda yasal süreç başlatılmış, suç duyurusunda bulunup tazminat davası açılacaktır” dedi.

İlgezdi ve Meclis Üyelerini Ataşehir Halkına Şikayet Ediyoruz

Ak Parti İlçe Başkanı Topu, “Başkan İlgezdi; hakaretle, tehditle, yetkilerini kullanarak gurubumuzu baskı altına almaya çalışmaktadır. Başkan Battal İlgezdi ve meclis üyelerini Ataşehir halkına şikayet ediyoruz. ” dedikten sonra; “Başkanın bu davranışından cesaret alan bir CHP meclis ve encümen üyesi, verilen soru önergesinde adının geçmesi üzerine, Ak Parti Meclis üyelerine karşı hakaret, tehdit ve küfür içeren ifadeler kullanmıştır. Meclis üyesi arkadaşımız Av. Ahmet Kahraman’a fiili saldırısı olmuştur.” diye sözlerine devam etti.

Yasal İşlem Başlatılmştır

“Meclis Üyesi Arkadaşımız tarafından, CHP’li Meclis üyesi Akan Buztaş ile ilgili yasal işlem başlatılmştır” diyen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Topu; “Bu saldırı meclisin özgür iradesine yapılmıştır. Meclis üyelerinin kendilerine gelen bilgileri araştırma yükümlülüğü vardır. Bu muhalefetin en doğal hakkıdır” diye düşüncelerini ifade ettikten sonra, “Ruhsata uygun olmayan, kullanıma ve imara aykırılık bulunan, kendisine ait, seçildikten sonra açılmış bir büfe ile ilgili soru önergesi verilerek, Ataşehir halkının haklarının korunması amaçlanmıştır. Ataşehir ‘de bu güne kadar haksızlık ve usulsüzlüklerin üzerine gittiğimiz gibi bundan sonrada, hiçbir baskıya boyun eğmeden, kötü niyetli, rantçı, hukuku hiçe sayan insanlarla Ataşehir halkının menfaatlerini korumak için mücadelemize devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamaladı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.