Hoşgeldiniz  

NİHAN EROL ‘BASIN MİLLETİN MÜŞTEREK SESİDİR’

admin | 10 Ocak 2017 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Üst Manşet A- A+

 chp_nihanCHP’li Nihan Baykal Erol 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle görsel eşliğinde yayınladığı mesajında basının bir milletin müşterek sesi olduğunu söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bölgede birlikte çalıştıkları gazetecileri tek tek anarak görsel destekli mesaj yayınlayan CHP Ataşehir Kadın Kolu Başkanı Nihan Baykal Erol, “Bizim sesimize ses olan, yaptıklarımızı, düşüncelerimizi daha geniş kitlelere ulaştırmaya çalışan gazeteci dostlarımız” olarak nitelediği isimlerle çeşitli zaman ve yerlerdeki birlikteliklerin özçekimlerle ölümsüzleşen kesitleri anımsatıp; cezaevinde gazeteciler olduğunu hatırlatarak Atatürk’ün -Basın bir milletin müşterek sesidir- sözünü dile getirip, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün kutladı.

NİHAN BAYKAL EROL’UN GÖRSEL ALBÜMLÜ MESAJI, TIKLAYINIZ

“Gazetecilik, çok büyük fedakarlık isteyen ve zor şartlarda yapılan bir meslektir. Düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en önemli aracıdır. Demokrasinin işleyişinin temel taşlarındandır” ifadelerine yer veren CHP Ataşehir Kadın Kolu Başkanı Nihan Baykal Erol Sosyal medyada hazırladıkları video eşliğinde paylaştığı mesajında, “CHP Ataşehir Kadın Kolu olarak, yola çıktığımız günden itibaren bizim sesimize ses olan, yaptıklarımızı, düşüncelerimizi daha geniş kitlelere ulaştırmaya çalışan gazeteci dostlarımız var. Sevgili Derya Arslan, Sevgili Mesut Solak, Sevgili Recep Kenan, Sevgili Himmet Kaya, Sevgili Kadir İncesu, Sevgili Ece Çekim, Sevgili Arzu Aydoğdu, Sevgili Alaettin Bahçekapılı , Sevgili Cem Güldemir, Sevgili Ali Bal” ifadelerine yer verdi.

“Gün geldi biz de onları kameralarımızla yakaladık” diyen Nihan Erol, birlikte geçen anların yer aldığı görsel eşliğindeki mesajında; “Bazen yorgunluktan dönüş yolunda uyurlarken, bazen kendi aralarında konuşurken, bazen bizleri beklerken, bazen bir tören alanında, bazen bir çay sohbetinde, bazen bir yürüyüşte, eylemde, bazen bir sergide ve keyifli özçekimlerde” dedi.

“Size CHP Ataşehir Kadın Kolu Yönetimi olarak hem teşekkür ediyoruz, hem de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nüzü kutluyoruz” ifadeleri ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlayan Nihan Baykal Erol, basın özgürlüğünü savundukları için, gördüklerini aktardığı için cezaevinde gazeteciler olduğunu hatırlattığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Sadece basın özgürlüğünü savundukları için, gördüklerini olduğu gibi aktardıkları için, tarafsız ve doğru haber yaptıkları için tutuklu bulunan gazeteciler var. Hayatını ve yüreğini bu yola adamış nice ölümsüz gazeteci var. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; -Basın bir milletin müşterek sesidir.- ilkesinden hareketle tüm gazetecilerin -10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü- kutlarız.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.