Hoşgeldiniz  

NESLİHAN YURTDAGÜL, ‘HUKUKİ SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ’

admin | 03 Ekim 2017 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Manşet, Siyaset A- A+

Neslihan Yurtdagül, Ferhatpaşa’da kadına yönelik yumruklu saldırıyı kınadıklarını, Ak Parti Kadın Kolları olarak olayın ve hukuki sürecin takipçisi olacaklarını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Önceki gün Ferhatpaşa’da kadına önce omuz atıp sonrada yumruklayarak yere düşüren saldırgan şahsı kınadığını kaydeden Ak Parti Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Neslihan Yurtdagül, Ak Parti Kadın Kolları olarak olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.

Sosyal medyadaki paylaşımında, “Toplumun değerli temel taşı olan kadına uygulanan şiddet geleceği belirsizliğe ve çıkmaza sürükler.” ifadelerine de yer veren Ak Parti Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Neslihan Yurtdagül, paylaşımında, “Ataşehir Ferhatpaşa mahallemizde ikamet eden hanım kardeşimize yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz. Haksızlık kimden gelirse gelsin, kime yönelik olursa olsun, her zaman mazlumun yanında, zalimin karşısında olacağız. Hanım kardeşimize yapılan bu çirkin olayın hukuki sürecinin takipçisi olacağımızı bildirmek isteriz” ifadelerinde bulundu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.