Hoşgeldiniz  

Naim Yağcı ‘Ak Parti Yenilenirken Muhalefet Eriyor’

admin | 26 Şubat 2015 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Genel Seçim Adayları, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Röportajlar, Siyaset A- A+

ak_parti_naim_yagci_adayNaim Yağcı, 7 Haziran Genel Seçimlerinde İstanbul’dan 1200, 1. Bölgeden 480 aday adayının müracaat ettiğine dikkat çekerek, partilerinin daha da güçlendiğini söyledi. 

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’dan Bin 200 civarında İstanbul’dan Bin 200 civarında, 1. Bölge olan Anadolu yakasından da 480 civarında başvuru Ak Parti’de Milletvekili aday adayı olma iradesi ile müracaat olduğunu belirten Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı Ataşehir teşkilatı bağlantısı olan 20’ye yakın aday adayının partilerinden başvuru yaptığını söyledi.

Cuma günü akşam Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Merkezi’nde aday tanıtımı sonrasında, 1 Mart Pazar günü de Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde temayül yoklaması yapılacağını belirten Naim Yağcı, Temayülde 12 civarında Ataşehir Ak Parti Teşkilatı mensubunun oy kullanacağını söyledi.

Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim takvimine göre aday adaylık sürecinin başladığını söyleyen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı 10 Şubat itibarı ile kamuda görev yapan memurların istifa sürecinden sonra Ak Parti olarak 11 – 20 Şubat arsında müracaat takvimini işletmiş olduklarını söyledi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı Recep Kenan arcılığı ile itvhaber.com’a 7 Haziran Genel Seçim süreci ve aday adaylık başvuruları hakkında şu açıklamaları yaptı:

ak_parti_naim_yagci_aday_6

“İstanbul’da Bin 200, 1. Bölgede 480 Müracaat”

Ak Parti’de Milletvekili aday adayı olma iradesi ile İstanbul’dan Bin 200 civarında müracaat eden arkadaşımız oldu. Engelli, genç ve bayan kontenjanımız da var. 1. Bölge olan Anadolu Yakasından da 480 civarında başvuru var. Buak_parti_naim_yagci_aday_3müracaat sayısı partimizin gün geçtikçe daha da güçlendiğinin ve bunun da sandığa da yansıyacağının işaretidir. Partimiz iktidarda olduğu müddetçe zayıflamıyor, güçleniyor. Toplum değerlendirmesini sağlıklı yapıyor. Milletimiz hizmet edeni baş tacı yapmıştır. Hizmet etmeyeni de sandığa gömmüştür. Demirel’i hatırlarız. 7 defa gitmiş, 8 defa gelmiştir.

“Ak Parti Dönüşümü Sağlıyor, Muhalefet Eriyor”

Bu gün de istikrarsızlık, toplum hayatını olumsuza götüren süreç yaşanmış olsaydı farklı yönelimler içerisine girerdi. Ancak bu gün baktığımızda; muhalefet eriyor. Bu ülkemiz ve demokrasimiz adına derttir. Şükürler olsun ki; Ak Parti kendi içinde dinamizmi, yenilenmeyi, tazelenmeyi gerçekleştiriyor da; toplumun ihtiyaçları doğrultusunda yenilenmeyi, dönüşümü de kendisi sağlıyor. Bu yüzden muhalefet partilerine gönül veren vatandaşlarımıza tavsiyede ve ricada bulunuyorum; ne olur liderlerinize bir ders verin. Kendilerine gelsinler… Küfürle,  tahkirle, iftirayla, eleştiriyle ancak mevziiyi korurlar. Haksızlık ediyorlar tabanlarına. Ülkenin selameti için Ak Parti’ye destek vermeli. Çalışarak, projeyle siyaset yapmayı o liderler de öğrenmeli.

“Ataşehir Ak Parti Bağlantılı 20 Aday”

Ataşehir Ak Parti Teşkilatı ile bağlantılı olan, Ak Parti Ataşehir’e hizmet etmiş aday adayı müracaatında bulunan arkadaşımız 20’nin üzerinde. 20 civarında arkadaşımız aday adaylığı için müracaat etmiş. Bu önemli bir unsurdur Ataşehir için. Ak Parti’den müracaat eden bin 200’ü aşkın arkadaşımız elbette hepsinin milletvekili olmayacağını biliyorlar. Bu hizmetin, mücadelenin içinde olmak istediklerinin işretidir. 2002’de ilk seçimlerde partimizin İstanbul milletvekili adaylarının tamamı 150’nin altındaydı. 2007’de artan bu sayı 9 yüzler civarında ve bugün ise bin 200 civarında. Bunu muhalefet neden bizde böyle değil diye sorgulamalıdır.

“Cuma Aday Tanıtım, Pazar Günü Temayül Var”

Cuma günü akşam Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Merkezi’nde aday tanıtım programımız var. Aday adaylarımızla temayülde oy kullanacak arkadaşlarımızı buluşturacağız. 1. Bölge temayül yoklaması 1 Mart Pazar günü de Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Ataşehir’den 120 civarında arkadaşımız temayülde oy kullanacak. 1. Bölgedeki ilçelerin 120 ile 150 arasında oy kullanacak delegesi var. Bu temayüllerin ve seçim sürecinin partimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Bu bizim için ayrı bir zenginliktir. Ülkemize en iyi hizmet edece kadroların meclis sandalyelerinde yer almasını rabbim nasip eylesin inşallah.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.