Hoşgeldiniz  

Mustafa Sarıgül ‘Allah Verdikçe Veriyor’

admin | 23 Ocak 2014 | Genel A- A+

sarigul

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül yerel basının Cevahir  Otel’deki  davetine gösterdiği ilgiyi görünce, ‘Allah Verdikçe Veriyor’ dedi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül 30 Mart yerel seçimleri öncesi Şişli Cevahir Otel’de öğle yemeğinde İstanbul yerel basın mensupları ile bir araya geldi. Mustafa Sarıgül, yerel seçimlerde yerel basının önemini bildiklerini ifade ederek yerel basına gereken önemi vereceklerini ifade ederek basın mensuplarının davetine gösterdiği ilgiyi görüp; ‘Allah verdikçe veriyor’ dedi.

100 kişilik bir katılım beklediklerini 150 kişilik organizasyon yaptıklarını fakat 350 yerel basın mensubunun davete katıldığını ifade eden Sarıgül, “Yoğun katılım yüzünden salon doldu. Yan tarafta bir salon daha açıldı. Bu günü bir ön toplantı kabul edelim. Yerel basının nasıl bir özgürlük mücadelesi verdiğini bilen bir arkadaşınız olarak, önümüzdeki çarşamba daha büyük bir salonda, daha yüksek katılımlı bir toplantı daha düzenleyerek bu günün aksaklıklarını ortadan kaldıracağız. Şeref verdiniz. Çok mutlu oldum. Bu günlerde zaten Allah verdikçe veriyor. Çarşamba günü muhteşem bir hazırlık yapacağım” dedi.

Yerel seçim kampanyasının iki büyük ayağı olduğunun altını çizen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, bunlardan birinin yerel basın olduğunu, diğerinin ise muhtarlar olduğunu ifade etti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.