Hoşgeldiniz  

Monaco Prensi Albert İstanbul`da

admin | 08 Kasım 2012 | Dünya, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Türkiye A- A+

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün davetlisi olarak Türkiye’ye gelen, Monaco Prensi II. Albert beraberindeki iş adamı grubuyla  İstanbul`da bir dizi ziyarette bulundu.

Monaco Prensi Albert İstanbul`da

Monaco Prensi II. Albert beraberindeki iş adamı grubuyla bugün İstanbul`a geldi

İki günlük Ankara temasları ardından İstanbul`a gelen Monaco Prensi II. Albert`i İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu başta olmak üzere, İBB Başkan Temsilcisi Prof. Dr. Erman Tuncer, Türkiye Cumhuriyeti Paris Büyükelçisi Tahsin Burcuoğlu, Atatürk Havaliman`ında karşıladı.

Burada bir süre THY Devlet Konuk Evinde ağırlanan Monaco Prensi, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile baş başa görüşme yaptı.

Konukevindeki görüşme sonrasında Vali Mutlu ve beraberindeki heyet, İstanbul`daki günlük programına devam etmek üzere Konuk Evi`nden ayrılan Prens Albert`i uğurladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün davetine icabet ederek Türkiye`ye gelen Monaco Prensi`nin ziyareti iki ülke arasındaki dostluğun ve ikili ilişkilerin artmasına katkıda bulunacak.

Monaco Ekonomik Kalkınma Odası (CDE) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) üyelerinin bir araya geldiği toplantının açılışını yapan Monaco Prensi Albert, bir de konuşma yaptı. Prens Albert bugün ülkemizden ayrılacak.

 

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.