Hoşgeldiniz  

MHP ATAŞEHİR SADUN BİZEL İLE DEVAM EDİYOR

admin | 01 Mayıs 2017 | Ataşehir, Ataşehir MHP, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

Ataşehir Novada AVM’de gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Kongresinde mevcut ilçe başkanı Sadun Bizel ve ekibi ile devam kararı çıktı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Kongresi 30 Nisan Pazar günü Ataşehir Novada Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrede Mevcut ilçe başkanı Sadun Bizel ilçe başkanlığına seçildi.

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
“Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, bugün yapılan kongre sonucunda ilçe başkanımız Sayın M.Sadun Bizel ve ekibiyle yola devam etme kararı aldı. Yaklaşık 15 ay önce göreve geldiğimiz ilk günün heyecan ve arzusundayız. Çıktığımız bu kutlu yolda, davam ve ülküm için ne yapabilirim diyen, ben yerine milletim diyen, çalışmalarımıza destek veren tüm ülküdaşlarımıza ve Ataşehir halkına teşekkür ederiz.”

MHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI TANITIMI, VİDEO TIKLAYINIZ

Öte yandan Ataşehir Ülkü Ocakları yönetiminde gerçekleşen değişiklikle Yusuf Güneri’nin görevini tamamlaması ile yeni başkan Yasin Yanar oldu.

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “Ataşehir Ülkü Ocaklarımızda devir teslim töreni gerçekleşmiştir. Yaklaşık 3 yıldır bu kutlu görevi, başarıyla sürdüren Yusuf Güneri’ye teşekkür eder, yeni ocak başkanımız Yasin Yanar’a görevinde başarılar dilerim. Allah utandırmasın.”ifadelerine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.