Hoşgeldiniz  

Meteorolojiden Uyarı Var!

admin | 19 Kasım 2014 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Türkiye A- A+

yagis-uyari - marmara_meteorolojiMeteorolojiden yapılan uyarıda bu akşamdan itibaren Marmara, Ege ve Batı Akdeniz bölgelerine yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış geliyor. Sel ve baskınlara dikkat.

Recep Kenan/itvhaber.com

Meteorolojiden genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlerde gök gürültülü sağanak yağış, ani sel, baskın, yıldırım uyarıları yapılırken ulaşımda aksamalar yaşanabileceği uyarısı yapıldı.

Gök gürültülü Sağanak Yağış Uyarısı

Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre Marmara, Ege ve Batı Akdeniz bölgelerine yer yer kuvvetli olmak üzere gök gürültülü sağanak yağış geliyor.

 Tahminlere Göre Gök Gürültülü Sağanak Yağışların Beklendiği Yerler;

Bugün akşam saatlerinden itibaren başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların; etkisini arttırarak gece yarısına kadar Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da, gece yarısından itibaren ve sabah saatlerinde İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla ve Denizli’nin güneyinde, öğleden sonra ise Isparta ile Burdur ve Antalya’nın doğusunda kuvvetli, Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimlerinde ise yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, lokal dolu, Ege kıyılarında hortum riski vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.