Hoşgeldiniz  

MEHMET ERDEM SEVİLEN ŞARKILARIYLA ATAŞEHİR’DE

admin | 13 Ocak 2017 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Kültür & Sanat, Manşet A- A+

atasehir_mehmet_erdem (1)Genç sanatçı Mehmet Erdem sevilen şarkılarıyla Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi’nde müzikseverlerle bir araya geldi.

2008 yılında “Deli Deli Olma” adlı filme Özgür Akgül ile beraber yaptığı müzikle “Altın Portakal Film Festivali”nde “En İyi Film Müziği” dalında ödül alan sanatçı Mehmet Erdem, 330 kişinin izlediği konserde sevilen şarkılarını yorumladı. Konser sonunda Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu tarafından Mehmet Erdem’e çiçek takdim edildi.

2012 yılında yaptığı iddialı çıkış ile tüm ödülleri tek tek toplayan ve sayısız konsere imza atıp zirveden inmeyerek Türkiye müzik camiasının en saygın isimlerinden biri olmayı başaran Mehmet Erdem, önceki yıllarda Sony Music etiketiyle yayınladığı “Herkes Aynı Hayatta” ve “Hiç Konuşmadan” albümlerinden sonra yine Sony Music tarafından yayımlanan 3. stüdyo albümü “Hepsi Benim Yüzümden” ile sevenlerinin karşısına çıktı.

Mehmet Erdem yeni şarkılarının yanı sıra “Hakim Bey”, “Herkes Aynı Hayatta”, “Haydi Gel Gidelim” gibi ilk albümünün sevilen eserlerini de seslendirerek müzikseverlere keyifli saatler yaşattı.

Foto:Kadir İncesu

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.