Hoşgeldiniz  

LIONS 2.ENGELLİLER FESTİVALİ DÜZENLENİYOR

admin | 01 Nisan 2013 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Türkiye A- A+

engel8.5 milyon engellinin yaşadığı ülkemizde;  büyük zorluklar çeken insanlarımıza dikkat çekmek amacıyla LIONS ENGELLİLER FESTİVALİ ikinci kez düzenleniyor.

ENGELLERİ KALDIRMAK İSTEYENLER LIONS 2.ENGELLİLER FESTİVALİ ‘NDE BULUŞUYOR

8.5 milyon engellinin yaşadığı ülkemizde; kısıtlı imkanlar ve yetersizlikler yüzünden büyük zorluklar çeken insanlarımıza dikkat çekmek amacıyla LIONS ENGELLİLER FESTİVALİ bu yıl ikinci kez düzenleniyor.

Engelliler konusunda büyük duyarlılık gösteren Uluslararası Lions Dernekleri 118-Y İstanbul Anadolu Yakası Yönetim Çevresi Federasyonu, engellerin ötesine geçmek ve engelleri kaldırmak amacıyla TADELLE’nin sponsorluğunda, 6 Nisan 2013 Cumartesi günü, Cadde Bostan Kültür Merkezi’nde, LIONS 2. ENGELLİLER FESTİVALİ’nde tüm duyarlı insanları bir araya getiriyor.

TUĞBA ÜNSAL’ın katılımının yanı sıra sunuculuğunu DAMLA ve TOGAY KILIÇOĞLU çifti nin üstlendiği festivalde: Akademi DEHA’dan koro ve bale gösterisi, Küçük Nüanslar’dan koro performansı, ZİÇEV (Zihinsel Engelli Çocukları Eğitme Vakfı)’den salsa, “Katibim” ve drama gösterileri, Lions iş Okulu’ndan vurmalı çalgılar şovu, Şöhret Kurşunoğlu Engelli Okulu’ndan şiir dinletisi, Yaşar Morpınar ile 40 kişilik interaktif Afrika Ritim ve Dans Grubu, Düşler Akademisi’nden sirtaki ve Grease müzikali performansı katılımcıları bekliyor. Ayrıca DJ TAYFUN SADAY’ın müzikleri ile renklenecek organizasyon herkese açık.

Lions Engellilere Destek Komitesi tarafından düzenlenen LIONS 2. ENGELLİLER FESTİVALİ ile engellerin ötesinde neler olduğunu toplumla paylaşmak, engelli vatandaşlarımızı diğer insanlarla bir araya getirmek, onları sosyalleştirmek, topluma kazandırılmalarına destek olmak, onların sorunlarına dikkat çekmek ve engelleri kaldırma imkanı bulduklarında neler yapabileceklerini kanıtlamak amaçlanıyor.

Hayatın önündeki engelleri kaldırmak isteyen herkes; 6 Nisan 2013 Cumartesi günü, 14.00-17.00 saatleri arası Cadde Bostan Kültür Merkezi’nde buluşuyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.