Hoşgeldiniz  

Kültür-Sanat ve Eğitim Kursları’nda kayıtlar başlıyor

admin | 01 Eylül 2012 | Genel, Gündem, İstanbul, Kültür & Sanat, Manşet A- A+

Beykoz Belediyesi’nin 23 farklı branşta düzenlediği kültür-sanat ve eğitim kursları için kış dönemi kayıtları başlıyor.

 Kayıtlar, 3 Eylül-21 Eylül tarihleri arasında kurs merkezlerine yapılabilecek.

Çocuk ve gençlere yeteneklerini keşfedecekleri alanlar sunmak, yetişkinlere yeni hobi alanları açmak ve öğrencilere derslerinde takviye sağlamak üzere düzenlenen kültür-sanat ve eğitim kursları ilçe sakinlerinden büyük ilgi görmüştü.

Ekim-Kasım ve Aralık olmak üzere 3 aylık dönemi kapsayan kurslarda çocuklar ve yetişkinler için farklı seçenekler bulunuyor.
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Kavacık Hizmet Binası ve Tokatköy Hizmet Binası’nda verilecek ücretsiz eğitimlerden yararlanmak isteyen ilçe sakinleri adı geçen kültür merkezlerine başvurarak kayıt yaptırabilecek.

İngilizce, Arapça, Osmanlıca, Tiyatro, Keman, Fotoğrafçılık, Kaligrafi, Gitar, Bağlama, Diksiyon, Hızlı Okuma, İspanyolca, Kanun, Ney branşlarının yer aldığı kurslarda öğrencilere takviye olarak yine İngilizce, Matematik, Türkçe, Fen Bilgisi, Geometri, Biyoloji, Kimya, Fizik, Coğrafya dersleri verilecek.

6 Bin Kişi Müracaat Etti
İlçedeki çocuk ve gençlerin sosyal gelişim ve eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla yaz ve kış dönemlerinde kurslar düzenlediklerini ifade eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, seçtikleri branşların eğitime katkı sunmanın yanında yeni yeteneklerin keşfedilmesine imkân sağlayacağını da belirtti.

Haziran-Ağustos döneminde açılan kurslar için 6 bin müracaat aldıklarını da hatırlatan Çelikbilek, kültür ve sanatın her alanında gelişimi hedeflediklerini de söyledi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.