Hoşgeldiniz  

KÖFTECİ YUSUF ATAŞEHİR’DE ‘MİSAFİR’LERİNİ AĞIRLIYOR

admin | 03 Eylül 2016 | Ataşehir, Ekonomi, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

kofteci-yusuf-atasehir_gurbet_atalay (0)20 yıl önce girdiği sektörde hizmet, kalite ve lezzetiyle yol üstü tesislerinde ağırladığı “misafir”lerinin gönlünü fetheden Köfteci Yusuf , aynı anlayışla Ataşehir’de hizmet vermeye başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Taze ve etler ve kaliteli ürün ile yoğrulan köftelerin hijyen ortamda üretildiğini kaydeden Genel Danışmanı Gurbet Atalay “Köfteci Yusuf”un köftelerindeki lezzette elleri ile yoğrulan annelerin üretimde yer almasında önemli payı olduğunu söyledi. Köftelerimizin lezzetinde anne eli ve sevgisinin önemli yeri var” diye konuşan Köfteci Yusuf Genel Danışmanı Gurbet Atalay, “Tek Rakibimiz Annelerimiz” dedi.

kofteci-yusuf-atasehir_gurbet_atalay (4)

Sektörde ilk olarak Karayolu üzerindeki tesislerde 20 yıl önce başlayan Köfteci Yusuf , bu alanda yarattığı marka değeri, yılda 25 milyonu bulan değişken müşteri portföyü ve kalite iddiası ile kendilerini yollardan tanıyan kentlerdeki müşterilerine yakınlaşıyor.

KÖFTECİ YUSUF YOLUSTÜ MÜŞTERİLERİNE YAKINLAŞIYOR

Bu kapsamda Ankara başta olmak üzere yurdun bir çok noktasında şubeler açan Köfteci Yusuf , son olarak açılma kararı aldığı İstanbul’daki ilk şubesini Ataşehir’de açtı. Ataşehir Novada AVM’de şubesini açan Köfteci Yusuf, karayollarından tanıyan kalite ve lezzetini bilen “Misafir” olarak niteledikler müşterilerin akınına uğradı.

20 YILLIK BİR FİRMAYIZ, YOL KENARLARINDA BAŞLADIK

“1996’da kurulan 20 yıllık bir firmayız. Genel olarak restoranlarımızı yol kenarlarında açtık. Bursa’dan başlayıp Eskişehir’e kadar birçok şube açtık” diye özetliyor sektördeki 20 yıllık geçmişlerini Köfteci Yusuf’un Genel Danışmanı Gurbet Atalay…

kofteci-yusuf-atasehir_gurbet_atalay (2)

2015’TE, 14 ŞUBEDE 25 MİLYON ”MİSAFİR”

Yaptıkları veri analizde; 2015 yılında, 14 şubelerinde toplam 25 milyon ”misafir”lerinin yemek yediğini tespit ettiklerini kaydeden Köfteci Yusuf Genel Danışmanı Gurbet Atalay ile Ataşehir’deki şubelerinde, yol üstü tesislerinde; hizmet, lezzet ve kalitesindeki standardı ile gönlüne, damağına girmeyi başardığı müşterilerine yakınlaşma kararı ve üretim ile hizmet politikalarını konuştuk.

YOL ÜSTÜNDE İSTANBULLULARI “MİSAFİR” ETTİK

Analizde, yol üstündeki tesislerde “Misafir “ olarak niteledikleri müşterilerinin ağırlıklı olarak İstanbul’da yaşadıklarını gördüklerini kaydeden Gurbet Atalay, kentlere açılma kapsamında İstanbul, Ataşehir’e geliş gerekçelerini “Araştırmalarda gördük ki İstanbullu bu müşterilerimiz yol üstünde geçerken durup köftemizi tatmışlar. Bu araştırma sonucunda İstanbul’da şube açmaya karar verdik. İstanbul’da Ataşehir bizim için önemli bir lokasyondu. İstanbul’da ilk şubemizi Ataşehir’de açarak Novada AVM’de hizmet vermeye başladık” şeklinde açıkladı.

kofteci-yusuf-atasehir_gurbet_atalay (6)

ATAŞEHİR’DE 100’E YAKIN PERSONEL EKSİĞİMİZ VAR

Sektörde en büyük sorununun nitelikli personel olduğunun altını çizen Gurbet Atalay, sektörün genel sorunları arasında önemli yer alan nitelikli personel sorunu ile Ataşehir’de de karşılaştıklarını kaydederek; “Ataşehir’de 300’e yakın personel ile hizmet vereceğiz. 100’e yakın personel eksiğimiz var. Komi, garson, ızgara ustası… Bu nitelikleri taşıyan, 16 yaş üzeri kadın – erkek her eleman personelimiz olabilir” dedi.

HIZLI SERVİS, HİJYEN, SOĞUK ZİNCİRLE TAZE ÜRÜN VE GÜLER YÜZLÜ HİZMET

Hızlı servis, Hijyene önem, soğuk zincirle taze ürün ve güler yüzlü hizmet olarak çok önem verdikleri 4 ana karakterlerinin olduğu ifade eden Gurbat Atalay; “Köfteci Yusuf okul haline geldi. Bizim 4 özelliğimiz var. Gerçekten hızlıyız, üç dakika gibi kısa bir sürede ürünü size getiriyoruz. Hijyen çok önem veriyoruz. Bu konuda gerekli belgelerimizin dışında kendi kendimizi denetlettiriyoruz. Etlerimiz gece yola çıkıyor, sabah taze taze gelip burada sergileniyor. Donuk değil soğuk zincir kuruyoruz. Personelimiz güler yüzlüdür, çünkü işini severek yapacak insanlarla çalışıyoruz” diye konuştu.

kofteci-yusuf-atasehir_gurbet_atalay (1)

ÜRETTİĞİMİZ DANA VE KUZULAR KENDİMİZ KESİYORUZ

“Kaliteli ürünlerimizi çok uygun fiyatlara müşterilerimize sunuyoruz” diye açıklamalarını sürdüren Gurbet Atalay, Genel Danışmanlığını yaptığı Köfteci Yusuf’un üretim ve hizmet anlayışı ile gelecek planları hakkında şu detayları verdi:

Sadece kendi çiftliklerimizde ürettiğimiz dana ve kuzu kesiyoruz. Birçok noktanın 1 yılda tüketeceği eti biz bir ayda tüketiyoruz. Belki de 1 günde tüketebiliyoruz.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KÖFTE FABRİKASIYIZ

Avrupa standartlarında Türkiye’nin en büyük köfte fabrikasıyız. Yıl sonunda Hollanda’dan getirttiğimiz makinalarla beraber Dünya’nın en büyük köfte fabrikası olacağız. Bu önemli bir gurur…

TEK RAKİBİMİZ ‘ANNELERİMİZ’kofteci-yusuf-atasehir_gurbet_atalay (8)

350 çalışanımızın 323 tanesi bayan. O koca koca karkasları ve kasaplarımız bayan. Kadın işgücüne çok önem veriyoruz. Bununla da ayrı bir gurur duyuyoruz. Her zaman söyleriz tek rakibimiz ‘annelerimiz’.

Ürünlerimizin yüzde 70’ini kendi çiftliklerimizde üretiyoruz. Kaymağımızı, peynirimizi Türkiye’nin en önde gelen firmaları yapıyor. Biz yıllardır bu firmalarla çalışıyoruz.

LEZZETİMİZ ANNE ELİ, SEVGİSİNDEN

Köftelerimiz; yüzde 70 dana eti, yüzde 30 kuzu eti, ekmek, tuz, pul biber ve beyaz soğandan oluşuyor. Bunların üzerine de anne eli, sevgisi değdikten sonra lezzetimiz oradan geliyor.

Köftemizin lezzeti dışında biz hizmetimizle de ünlüyüz. Bize gelen misafirimizin bizden memnun kalmaması bizim için çok önemlidir. Onun için hepimiz seferber oluruz.

kofteci-yusuf-atasehir_gurbet_atalay (7)

2016’DA 40 MİLYON BİZDEN YEMEK YİYECEK

2016 yılında 40 milyon kişi bizden yemek yiyecek. Hedefimiz bu. Şu anda 20 şube ile hizmet veriyoruz. İstanbul’da başka şubemiz yok. Yıl sonuna kadar da 7 tane şube açacağız.

KAHVALTI, IZGARA KÖFTE VE EKMEK KADAYIFI İDDİALI LEZZETLER

Köfteci Yusuf’un konomik fiyatla; 17 çeşit kahvaltı servisi, Izgara köfte ve Ekmek kadayıfı lezzetleri ile iddialı olduklarının altını çizen Atalay, lezzetlerinin üretimdeki kaliteden ve doğallıktan geldiğini, ilave olarak güler yüzle hizmette da kaliteyi sunduklarını kaydederek; kasap ve şarküteri reyonlarında et, sür ve ürünlerinin de müşterilerine sunduklarını hatırlattı.

‘’TÜRKİYE’NİN EN İYİ 10 YOL LOKANTASI’’ ARASINDA

Temmuz 2015’te Hürriyet Gazetesi’nin Kelebek ekinde seçilen ‘’Türkiye’nin En İyi 10 Yol Lokantası’’ sıralamasında birinci seçilerek, Türkiye’nin en güvenilir restoran markası arasında yer alan Köfteci Yusuf markası ve restoranları arasında ’Yol Boyu Lezzetleri’’ konseptinde; Köfteci Yusuf, DönerY, BurgerAge, Ciğerce ve Kamenta markaları ile 5 farklı konsept yer alıyor.

kofteci-yusuf-atasehir_gurbet_atalay (3)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.