Hoşgeldiniz  

Klasik Mercedes Benz Kulübü, Yenisahralı 100 Çocuğun Yüzünü Güldürdü

admin | 15 Ocak 2024 | Ataşehir, Genel, Manşet, Üst Manşet A- A+

Klasik Mercedes Benz Kulübü tarafından “Geleceğin Yıldız Çocukları” adıyla düzenlenen sosyal sorumluluk projesiyle Ataşehirli 100 çocuğa bot ve mont desteği yapıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir’de Yenisahra Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği katkısıyla belirlenen 100 çocuğumuza “Geleceğin Yıldız Çocukları” sosyal sorumluluk projesi kapsamında bot ve mont dağıtımı gerçekleştirildi.

PATLAMIŞ MISIR, KARAGÖZ – HACİVAT, PAMUK ŞEKER, BALON VE ÇİKOLATA  

Şenlik havasında gerçekleşen Klasik Mercedes Benz Kulübü tarafından “GELECEĞİN YILDIZ ÇOCUKLARI” mont ve bot dağıtımı etkinliğinde pamuk şeker, patlamış mısır, balon ve çikolata ile sevinen çocukların, neşesi sahnelenen Karagöz – Hacivat oyunu ile daha da arttı.

“GELECEĞİN YILDIZ ÇOCUKLARI”, “YAŞAM BOYU YANLARINDAYIZ”

Sosyal sorumluluk projesini “Geleceğin Yıldız Çocukları” olarak belirlediklerini kaydeden Klasik Mercedes Benz Kulübü Başkanı Yusuf Tükenmez, “Gelecek nesillerin yarınlara umutla bakmaları için -Yaşam Boyu Yanlarındayız- sloganı ile yeni etkinlikler düzenleyeceklerini kaydetti.

İş insanları Sinan Ayrancı ve Murat Özacan öncülüğünde Klasik Mercedes Benz Kulübü Başkanı Yusuf Tükenmez ve kulüp üyelerinin katkılarıyla hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi Ataşehir Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirildi.

KLASİK MERCEDES BENZ KULÜBÜ ÜYELERİNİN OTOMOBİLLERİ SERGİLENDİ

Klasik Mercedes Benz Kulübü üyelerinin klasik “Mercedes Benz” otomobilleri program süresinden sergilendi. “Geleceğin Yıldız Çocukları” programına katılan çocuklar ve aileleri klasik “Mercedes Benz” otomobiller ilgiyle inceledi. Meraklı çocuklar araçlara binerek heyecanları ve heveslerini, anne babalar da nostalji ve özlemlerini yaşadılar.

Klasik Mercedes Benz “Geleceğin Yıldız Çocukları” sosyal sorumluluk projesi “Geleceğin Yıldız Çocukları” organizasyonu, Yenisahra Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği katkısıyla, Ataşehir Kent Konseyi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bölgede yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklar İsa Kırım başkanlığındaki Yenisahra Derneği işbirliği ile belirlenerek Ataşehir Sivil Toplum Merkezi’nde Ataşehir Kent Konseyi ev sahipliğinde bir araya getirdi.

Ataşehir Sivil Toplum Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Klasik Mercedes Benz Kulubü başkan ve üyeleri, Ataşehir Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İsa Kırım ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Ataşehir Kent Konseyi (AKK) Başkanı Mustafa Çıtak ve Yürütme Kurulu üyeleri,  Barbaros Mahallesi Muhtar Adayı İsa Günalan, Ataşehir Meclis üyesi aday adayı Sevgi Seymen, Kral FM Radyo Programcısı Afrikalı Ali (Şentürk), Klasik Mercedes Benz Kulubü üyesi iş insanları Sinan Ayrancı ve Murat Özcan, davetli çocuklar ile aileleri katıldı.

“AMAÇ, 100 ÇOCUĞUMUZUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK”

100 çocuğun içini ısıtan “Geleceğin Yıldız Çocukları” sosyal sorumluluk projesi ile açıklama yapan Klasik Mercedes Benz Kulübü Başkanı Yusuf Tükenmez, Şehit Mehmetçiklerimize rahmet yakınlarına sabır dileyerek başladığı konuşmasında, “2024 yılı Geleceğin Yıldız Çocukları programımıza hoş geldiniz. Kulübümüz Mercedes Benz otomobilleri kullanıcı ve hayran gruplarının buluştuğu ortak bilgi ve paylaşım platformu olarak 2016 yılında kuruldu. Klasik Mercedes Benz Kulübümüz, ticari amacı olmadan faaliyetlerini sürdürmektedir. Faaliyetlerimiz üyelerimizle birlikte her yıl farklı şehirlerde geziler ve projeler olarak devam ediyor. Bu yılda  2024 Yılını farklı bir sosyal sorumluluk projesiyle başlatalım istedik. Daha da geliştirerek devam edeceğiz. Sosyal sorumluluk projemizin adını ‘Geleceğin Yıldız Çocukları’ olarak belirledik.  Çocuklarımızın yarınlara umutla bakmalarını istiyor, her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Klasik Mercedes Benz Kulübü ailemizin katkılarıyla 100 çocuğumuzun yüzünü güldürmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Kış vakti çocuklarımızın içini ısıtmak ve eğlenmelerini sağlamak amacıyla bu tür etkinliklerimizi yıl içerisinde sürdüreceğiz. Bu sosyal sorumluluk projemizde maddi ve manevi desteğini esirgemeyen üyelerimize teşekkür ederiz.  Katılımınızdan dolayı sizlere de teşekkür ediyoruz.  Gelecek nesillerin yarınlara umutla bakmaları için -Yaşam Boyu Yanlarındayız- sloganı ile yeni etkinliklerde görüşmek üzere hepinizi selamlıyorum.” dedi.

ETKİNLİĞE İMZA ATMALARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUM

30 Yıllık radyoculuk hayatının son 15 yılında sosyal sorumluluk projelerinde yer aldığını ifade eden Kral FM Radyo Programcısı Afrikalı Ali, programa davet edildiği iççin teşekkür ederek; “30 Yıllık radyocuyum. Son 15 – 20 yılım sosyal sorumluluk projeleriyle geçiyor. Sevgili Sinan Ayrancı abim davet ettiğinde koşa koşa gelirim demdim. Klasik arabalara gönül vermiş bir birinden kıymetli dostlarımızın, arkadaşlarımızın bu tür etkinliğe imza atmalarını takdirle karşılıyorum. Devamını diliyorum, minik kardeşlerimizin gözlerinden öpüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” Diye konuştu.

SİNAN AYRANCI, “BİR ÇOCUK GÜLERSE DÜNYA GÜLER”

Günün anlamına uydun bu soğuk havada çocuklarımızı sevindirmek “Bir Çocuk gülerse dünya güler” sözüyle düzenledikleri etkinliği pekiştirdiklerini ifade eden Mercedes Benz Kulübü üyesi ve iş insanı Sinan Ayrancı,  Mercedes Benz Kulübü sosyal sorumluluk projesi yapmak istediklerini, etkinliğin mevsim koşulları ile uyumlu olduğunu, kulüp üyelerinin katkılarıyla benzer sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini vurguladı.

DESTEKÇİLERE VE KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

Yenisahralı 100 çocuğunu yüzünü güldürüp, ısınmasına aracılık eden Ataşehir Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İsa Kırım, komşularını selamlayarak başladığı konuşmasında, “Klasik Mercedes Benz Kulübü “Bot ve Mont” dağıtım etkinliğine hoş geldiniz. Bu Etkinlikte katkısı olan Klasik Mercedes Benz Kulübü Başkanı Yusuf Tükenmez ve Sinan Ayrancı’ya özellikle teşekkür ediyorum. Bizleri kırmayıp aramızda yer alan Ali Şentürk (Afikalı Ali)’de teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: itvhaber

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.