Hoşgeldiniz  

KIMILİ DERNEĞİ TURNUVASI SPORCULARI YEMEKTE BULUŞTU

admin | 17 Kasım 2016 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Spor, Türkiye A- A+

askin_-0Ardahan İli Merkez Kımıli Köyü Derneği düzenlediği Tekinler’in şampiyon olduğu turnuvaya katılan ve sporcu ve yöneticiler buluştukları akşam yemeğinde plaketlerini aldı.

Aşkın Şit’in Başkanı olduğu Ardahan İli Merkez Kımıli Köyü Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi, köy halkı arasındaki dostluğu, dayanışmayı, kardeşliği, birliği geliştirmek amacıyla düzenledikleri futbol turnuvasına katılan takım futbolcularını yemekte ağırladı.

Ardahan İli Merkez Kımıli Köyü Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi, köy halkı arasındaki dostluğu, dayanışmayı, kardeşliği, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenledikleri futbol turnuvasına katılan takımların futbolcuları ve yöneticilerini yemekte ağırlayarak plaketlerini verdiler.

Yemekte konuşan Dernek Başkanı Aşkın Şit; “ Turnuvada mücadele eden tüm arkadaşlarım her şeyin en güzelini hak ettiler. Birlik, beraberlik ve dostluk adına düzenlediğimiz turnuvada göstermiş oldukları centilmence mücadeleyle katkı sunan bu arkadaşlarıma derneğim adına teşekkür ederim. Ocak ayında tekrar turnuvalara başlamak istiyoruz. Bu konuda her takımdan birer yetkili görevlendireceğiz. Turnuvayı baştan sona onlar yönetecek. Güzel ve örnek bir turnuva olacağından eminim. Şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

Federasyon ve dernek başkanlarının da katıldığı yemek sonrası takım kaptanlarına ve turnuva birincisine plaketleri verildi.

Ardahan İli Merkez Kımıli Köyü Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin birliği, beraberliği, kardeşliği ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla Ağustos ayında düzenlediği, aynı soyadı taşıyanlardan oluşan futbol takımları arasındaki futbol turnuvasında Tekinler şampiyon olarak kupasını almıştı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.