Hoşgeldiniz  

Kılıçdaroğlu THY’de 2 Saat Mahsur Kaldı

admin | 29 Mayıs 2014 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2013-07-06 17:44:49Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comTHY uçağı havalanmayınca Ankara’ya gitmek üzere uçakta olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin ile bazı partililer mahsur kaldı. CHP MYK toplantısı iptal.

THY’de Kılıçdaroğlu skandalı

CHP liderinin yolculuk edeceği uçak iki saat boyunca havalanamadı. CHP MYK toplantısı iptal edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Sekteri Gürsel Tekin ile bazı partililerin bulunduğu THY uçağı havalanamayınca yolcular yaklaşık 2 saat uçağın içinde bekledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yanında CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, CHP Genel Başkanı Yardımcısı Erdoğan Toprak İstanbul’dan Ankara’ya dönmeye hazırlanıyordu.

CHP’li ekip Saat 14.00’da hareket etmesi gereken Türk Hava Yolları (THY) uçağında yerini aldı. Ancak söz konusu uçak, saat 16.00’da hala hareket etmemişti. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyetin de içinde beklediği uçak saat 16.10’da kalkış yapabildi.

www.gercekgundem.com ‘un edindiği bilgiye göre uçağın neden hareket etmediğini soran CHP yetkilileri, yakıt kalmadığı için beklenildiği yanıtıyla karşılaştı!

CHP yöneticilerinin bulunduğu uçağın 2 saat boyunca bekletilmesi, THY’nin CHP’yi engelleme çabası olarak değerlendirildi.

ULAŞTIRMA BAKANINI ARADILAR

Yaşanan bu gecikmenin ardından CHP yetkilileri Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’ı arayarak yaşanan gecikme sorununu ve kendilerine bildirilen yakıt mazeretini aktardı. Gerçek Gündem’in edindiği bilgiye göre Bakan Elvan’a “Bu rezalete bir son verin” denildi.

CHP MYK TOPLANTISI İPTAL EDİLDİ

Yaşanan söz konusu gecikme nedeniyle, CHP’nin bu akşam gerçekleştirilmesi planlanan Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı (MYK) da iptal edildi.

THY’DEN AÇIKLAMA

THY yetkilileri, “TK-2154 sefer sayılı İstanbul’dan Ankara’ya gidecek olan uçağımız saat 14:10’da kapısını kapatarak pist başına hareket etti. Bu sırada beklerken çıkan ters rüzgar nedeniyle uçağımız başka bir pistte yöneltildi. Burada piste sıraya giren uçak sıraya girdi. Bu nedende dolayı uçağımız saat:16.10’da Atatürk Havalimanı’ndan kalkış yaptı” dedi.

DHMİ’DEN FARKLI AÇIKLAMA

DHMİ yetkilileri ise, “Uçak yakıt sorunu nedeniyle yaklaşık 2 saatlik rötar yaşamıştır. TK-2154 sefer sayılı İstanbul Ankara seferi Atatürk Havalimanı’ndan sorunsuz şekilde kalkmıştır” ifadesini kullandı.

KAYNAK: GERÇEK GÜNDEM

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.