Hoşgeldiniz  

KILIÇDAROĞLU, KADIKÖY ve ATAŞEHİR’DE “ÖNCE TÜRKİYE” DİYOR

admin | 09 Ekim 2015 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Genel Seçim Adayları, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

chp_kemal_kilicdaroglu_atasehirCHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, Kadıköy Evlendirme Dairesi Otopark alanında İstanbullularla toplu açılış yapacak. Ataşehir, Ümraniye ve Sancaktepe’de otobüsten seslenecek.

Recep Kenan/itvhaber.com

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ziyaret edeceği Ataşehir Deniz Gezmiş Parkı’nda saat 13:00’da buluşacağı Ataşehirlilere seçim otobüsünden seslenecek. Saat 15:00’da Ümraniye de halka seslenecek olan Kılıcdaroğlu, daha sonra Sancaktepe’ye geçerek seçim otobüsü üzerinden “ÖNCE TÜRKİYE” diye seslenecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, 10 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 11.00’de Kadıköy Evlendirme Dairesi Otopark alanında İstanbullularla buluşacak.

Kadıköylülerle buluşacak olan Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi’nin hayata geçireceği 9 projenin açılış ve temel atma törenlerini gerçekleştirecek.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul Milletvekilleri ile projelerin açılış ve temel atma törenlerinin yapılacağı yerlerden canlı bağlantılarla katılacak.

Kılıçdaroğlu’nun programı saat 11.00’den itibaren Türksat 3A Uydusu, Dowlink pol: 12509 H Yatay, SR:2960 Fec:5/6 değerlerinden şifresiz ve logosuz olarak canlı yayınlanacak.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Kadıköy’de gerçekleştireceği programın ardından seçim otobüsüyle Üsküdar, Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli ilçelerini ziyaret edecek. CHP lideri Kılıçdaroğlu ziyaret edeceği; Ataşehir (13:00), Ümraniye (15:00) ve Sancaktepe’de seçim otobüsü üzerinden halka seslenerek vatandaşlara seçim beyannamesindeki vaatleri anlatacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştireceği İstanbul Anadolu Yakası turunun güzergâh bilgileri ve programı şöyle;

12.30-13.30 ÜSKÜDAR

Nuhkuyusu Cad. – Dr. Burhanettin Üstünel Sk. – Dr.Fahri Atabey Cad. – Hâkimiyeti Milliye Cad. – Selman-ı Pak Cad. – Cumhuriyet Cad. – Mahir İz Cad. (Capitol Önü)

13.30-15.00 ATAŞEHİR

E-5’den Göztepe Köprüsü Girişi – Örnek Mahallesi girişi – Şehit Cahar Dudayev Cad. -Ataşehir Deniz Gezmiş Parkı’nda Halka Sesleniş

15.00-16.15 ÜMRANİYE

3001 Cad. Site Mah. – Meydan – Reşitpaşa Cad. – Atakent Mah. – Alemdağ Cad.(Haldun Alagaş Spor Salonu Önü) – Ümraniye Çarşı Meydanı’nda Halka Sesleniş

Alemdağ Cad. Santralden Dönüş – Sütçü İmam Cad. – Mithatpaşa Cad. – Tepeüstü – Ihlamurkuyu istikametinden Çekmeköy

16.15-17.15 ÇEKMEKÖY

Mimar Sinan Mah. – Barış Yolu Cad. – İlçe Başkanlığı önü – Ankara Cad.

17.30 SANCAKTEPE

Hükümet Cad. – Atatürk Cad. – Osmangazi Cad. – İlçe Başkanlığı önünde Halka Sesleniş

18.30 SULTANBEYLİ

Sultanbeyli’den geçiş

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.