Hoşgeldiniz  

KILIÇDAROĞLU ‘BU CAN ÜLKE, MİLLET UĞRUNA FEDA OLSUN’

admin | 25 Ağustos 2016 | Ataşehir CHP, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

chp_kk_artvinKonvoyu bir askerin şehit olduğu terör saldırısına uğrayan,  Artvin ziyaretinde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bu Can Bu Ülke, Millet Uğruna Feda Olsun’ dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ziyaret için giderken konvoyu terör saldırısına uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardanuç İlçe Belediyesi hizmet binasının açılış törenindeki konuşmasında, ” Ne terör bizi yıldırır ne de başkaları. Bir kimse bize silah gösterecek, tehdit edecek, terör estirecek, biz de vazgeçeceğiz. Vazgeçmeyiz. Bir canımız Allah’ın verdiği bir can, o can bu ülke uğruna, bu millet uğruna feda olsun diyeceğiz!” dedi.

SÖZ VERDİM; “HER ZAMAN, HER ORTAMDA HALKTAN YANA OLACAĞIM”

Siyasete girerken; her zaman, her ortamda halktan yana olacağı, her ortamda halkın çıkarlarını savunacağı sözünü verdiğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kim ne derse desin bu güzel ülkeye barışı getirmek için, huzuru getirmek için, kardeşliği getirmek için sonuna kadar mücadele edeceğim. Ne terör bizi yıldırır ne de başkaları. Çünkü biz Mustafa Kemal’in Türkiye’sini büyütmek zorundayız. Bize cumhuriyet altın tabak içinde sunulmadı. Cumhuriyeti kanla kurduk, gözyaşıyla kurduk, şehitlerle kurduk, gazilerle kurduk, omuzunda silah taşıyan analarımızla kurduk. Bir kimse bize silah gösterecek, tehdit edecek, terör estirecek, biz de vazgeçeceğiz. Vazgeçmeyiz. Bir canımız Allah’ın verdiği bir can, o can bu ülke uğruna, bu millet uğruna feda olsun diyeceğiz!” diye konuştu.

TERÖRÜN ÇOĞU ÇOCUK 54 VATANDAŞIMIZIN CANINI ALDI

Gaziantep’te yaşanan büyük bir acıyla terörün çoğu çocuk 54 vatandaşımızın canını aldığının altını çizen Kılıçdaroğlu, terör saldırısı sonucu çok sayıda çocuğun hayatını kaybettiğini kaydederek; “Şimdi bu IŞİD denen terör örgütüne dersini vermek için ordumuz Cerablus’a girdi. Sonuna kadar arkasındayız, sonuna kadar destekliyoruz. Şanlı ordumuzu destekleyeceğiz” ifadeleri ile Suriye’deki terörist unsurlara yapılan operasyonu desteklediğinin altını çizdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.