Hoşgeldiniz  

KAYMAKAMLIK KUPASI MASA TENİSİ TURNUVASI BAŞLADI

admin | 12 Nisan 2016 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Manşet A- A+

tenis (1)Ataşehir’deki kurumların ortaklaşa düzenlediği Kaymakamlık Kupası Masa Tenisi Turnuvası Ataşehir Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU’nun gençlerle yaptığı açılış maçı ile başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ataşehir Belediyesi’nin işbirliği ile ilçe okulları arasında düzenlenen Kaymakamlık Kupası Masa Tenisi Turnuvası Ataşehir Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU’nun gençlerle yapmış olduğu açılış maçı ile start aldı.

Açılış maçı öncesi kısa bir açıklama yapan Kaymakam Zafer KARAMEHMETOĞLU, sporun her türlüsünün çocuklarımızın ve gençlerimizin bedensel ve ruhsal gelişimine katkı sağladığını,özellikle Masa Tenisinin bireylerin kişisel özelliklerini bu sporun özellikleri ile birleştirerek kolay ve zararsız deşarj olabilme imkânı sağladığını belirtti.

Gençler kategorisinde 23, Yıldızlar kategorisinde 17, Küçükler kategorisinde 13 ve Minikler Kategorisinde 9 olmak üzere toplam 62 okulun katılımı ile oynanacak olan turnuvanın açılışı Örnek Mahallesi Ali Fuat Cebesoy İlkokulu Spor Salonunda bulunan Veteran Masa Tenisçileri Derneği Salonunda yapıldı.

tenis (2)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.