Hoşgeldiniz  

Kaymakam Zafer KARAMEHMETOĞLU’ndan Şehit Ailelerine Ziyaret

admin | 02 Nisan 2014 | Ataşehir, Genel, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

Sehit _ murat-karakoc_kaymakam _zafer karamehmetogluAtaşehir İlçe Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU, daire müdürleri Selma ÖZKAYA ve Hüseyin AYDIN ile birlikte Ataşehir’de yaşayan şehit ailelerini ziyaret ediyor.

Recep Kenan/haberinasli.com

Bir süredir şehit ailelerini ziyaret eden Ataşehir Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU, evlerine konuk olduğu şehit aileleri ile sohbet ediyor. Tespit edilen ihtiyaçlarının kaymakamlığı ilgilendiren kısmı, ilgili daire müdürleri tarafından kısa süre içerisinde karşılanmak üzere not alınıyor.

Ataşehir’de yaşayan şehit ailelerini ziyaret programı kapsamında Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU, beraberinde İlçe Yazı İşleri Müdürü Selma ÖZKAYA ve Ataşehir İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin AYDIN ile birlikte son olarak 1 Mart 2014 Salı günü Ataşehir’de yaşayan şehit  Şakir ELKOVAN’ın ailesini ziyaret etti.

Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU, İlçe Yazı İşleri Müdürü Selma ÖZKAYA ve Ataşehir İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin AYDIN ile birlikte  Ataşehir’de yaşayan şehit ailelerini ziyaret programı kapsamında daha önce; Şehit Murat CANTÜRK’ün ailesini, Şehit Kemal Aykut GENÇ’in ailesini ve babası Emekli Emniyet Müdürü Halil Aydın GENÇ’i, Hasan YILMAZ’ın ailesini, şehit Murat KARAKOÇ’un ailesini, şehit Hikmet AKÇI’nın ailesini, şehitler Halil AYDIN ve Halil ÇAYIR’ın ailelerini, şehit Muhittin ALİNÇER’in ailesini, şehitler İhsan CİVELEK ve Mehmet Emin AYDIN’ın ailelerini çeşitli zamanlarda ziyaret ederek sohbet etmiş ve ilgili birimlere belirlenerek not alınan ihtiyaçlarının karşılanması talimatını vermişti.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.